E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προκλητικο: Η Μπαρμπι σε σεξι ποζες!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012


Η Βαλέρια Λουκιόνοβα έγινε διάσημη για τις πλαστικές που την μετέτρεψαν από το σχεδόν αδιάφορο κορίτσι της διπλανής πόρτας σε αντίγραφο της Μπάρμπι και σχεδόν πλούσια από την έκρηξη δημοσιότητας λόγω των εκατομμυρίων χτυπημάτων στα βίντεό της από τους χρήστες του youtube.
Το τελευταίο ωστόσο που θα περίμενε κανείς από την 21χρονη Βαλέρια είναι… μια σέξι φωτογράφηση ως παιδική κούκλα! Οι πόζες της για το νέο τεύχος του εκκεντρικού «V» έχουν προκαλέσει πόλεμο στα social media ανάμεσα σε εκείνους που πιστεύουν ότι είναι αισχρό να κυκλοφορεί έτσι η κούκλα της Mattel με την οποία παίζουν εκατομμύρια παιδάκια σε όλο τον κόσμο και σε εκείνους που εκτιμούν ότι εφόσον πρόκειται για… ζωντανή κούκλα μπορεί να φωτογραφίζεται όπως θέλει.
Η ίδια απολαμβάνει τη διαμάχη δηλώνοντας πως είναι πλέον «η πιο διάσημη Ρωσίδα ανάμεσα σε χρήστες του διαδικτύου που δεν μιλούν ρωσικά» και επιδεικνύει τις σέξι καμπύλες της Barbie!
Στο περιοδικό που κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου περιγράφει μάλιστα την καθημερινότητά της ως… ζωντανής κούκλας: «Το πρωί ασχολούμαι με το πρόσωπό μου και κάνω ένα μασάζ σε όλο μου το σώμα. Μετά αρχίζω κι ασχολούμαι με το άβατάρ μου στο ίντερνετ (σ.σ. την Amatue). Πηγαίνω οπωσδήποτε στο γυμναστήριο κι έπειτα μαγειρεύω στον άντρα που αγαπώ. Διαβάζω, κάνω πάλι γυμναστική και ξαπλώνω στο κρεβάτι μου».

http://www.tuned.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger