E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Θελησα να πουλησω το νεφρο μου για να ξεχρεωσω»

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012


Κατέβηκε ένα-ένα τα σκαλιά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Έψαξε για δουλειά παντού,κατέφυγε ακόμη και στον τζόγο, όμως τίποτα δεν το απάλλασσε από τα χρέη. Και πρόσφατα, ο 29ρονος Γιάννης Τσαχαλίδης έφθασε στο σημείο να ψάχνει συμβατό λήπτη για να πουλήσει το ένα του νεφρό! Κάποτε έκανε ακόμη και τρεις δουλειές ταυτόχρονα και είχε μπει στη βιοπάλη από τα εννέα του χρόνια, όμως τώρα πια δεν μπορεί να βρει ούτε μεροκάματο.


Σε συνέντευξη που δίνει στο «Έθνος της Κυριακής», ο νεαρός εξηγεί ότι είχε βρεθεί σε απόγνωση, λόγω των χρεών και ότι άρχισε να διαβάζει στο internet για τις πωλήσεις οργάνων.

«Είχα ψάξει και γνώριζα πως η τιμή για ένα νεφρό ήταν 100.000 ευρώ. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά το μυαλό μου θόλωσε από το βάρος των χρεών», λέει ο νεαρός, ο οποίος απευθύνθηκε στον ιδιωτικό ερευνητή Νίκο Πελεκάση για να του βρει τον κατάλληλο λήπτη!

Ωστόσο, ο ερευνητής ήταν αυτός που τον στήριξε και τον απέτρεψε.

Ο Γ. Τσαχαλίδης δεν είναι ο μόνος Έλληνας που έχει σκεφθεί να πουλήσει τα ίδια του τα όργανα, για να γλιτώσει από τα υπέρογκα χρέη και να σωθεί από τη φτώχεια. Με μια πρόχειρη αναζήτηση μπορεί κανείς να βρει αγγελίες συνανθ΄ρωπων μας που βγάζουν στο «σφυρί» τα όργανά τους.

Ωστόσο, αυτές οι αγοραπωλησίες είναι παράνομες και επισύρουν βαρύτατες ποινές.

http://www.trelokouneli.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger