E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 18 Νοεμβριου 2012

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Με την Σελήνη να κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο από το μεσημέρι και να σε ευνοεί, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν κατάφερνες στο παρελθόν. Θα νιώσεις ότι η ενέργειά σου είναι αρκετή και θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει για τη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το καλύτερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά κι εσύ αλλά και το ταίρι σου. Αν η μοναξιά έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, μήπως πρέπει να αλλάξεις οπτική και να μεριμνήσεις περισσότερο για να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή; Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου για το καλό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ακολούθησε την λογική σου και αυτή με τη σειρά της θα σε ανταμείψει. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά με λίγη οικονομία θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις.





Ταύρος
21/4-20/5
Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτή την περίοδο στην κοινωνική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από το Ζυγό. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις την απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, φίλε Ταύρε. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα και θα ανανεώσετε τον έρωτά σας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ παρέα με την μοναξιά, φρόντισε να αφήσεις το πρόγραμμα αυτής της Κυριακής πιο χαλαρό, ώστε να βρεις χρόνο για να βγεις έξω και να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Ταύρος. Φρόντισε να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό σε επηρεάζει σήμερα αρνητικά, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό είναι να μην κρίνεις κάποιες καταστάσεις υπό το πρίσμα της παρορμητικότητας που σε διακρίνει και σε καμία περίπτωση να μην βγάλεις συμπεράσματα εν βρασμώ ψυχής. Ζήτα τη γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και πολύ γρήγορα οι λύσεις που αναζητάς θα εμφανιστούν, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιο του Υδροχόου, σε ευνοεί φίλε Δίδυμε, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις τις ανησυχίες σου για τη σχέση σας. Με ήρεμο και όμορφο τρόπο, κάνε τον να σε κατανοήσει και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, θα έχετε τέτοια γοητεία που πολλοί θα είναι αυτοί που θα πέσουν στα δίχτυα του έρωτα σας και θα τονώσουν το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος, αγαπητέ Καρκίνε. Αν κάποια από τα σχέδιά σου δεν έρθουν όπως τα έχεις υπολογίσει, δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Αναταραχές και εντάσεις ενδέχεται να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή θα πάρει τροπή προς το καλύτερο σήμερα, φίλε Καρκίνε. Θα έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και θα περάσετε ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ οι δύο σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς. Τα υπόλοιπα, θα έρθουν από μόνα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Καρκίνος. Θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες υποθέσεις σου, που μέχρι τώρα δημιουργούσαν εμπόδια στα μελλοντικά σου σχέδια, χάρη στη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.



Λέων
23/7-23/8

Τη σημερινή ημέρα, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, αγαπητέ Λέων. Πρέπει να είσαι προσεχτικός σε αυτά που θα πεις και μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό συνεχίζεται και προκαλεί ασυνεννοησία από το πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μερικά θέματα στη σχέση σου σε προβληματίζουν αρκετά, φίλε Λέων. Μίλα με το σύντροφό σου και μην παίρνεις όλες τις καταστάσεις επάνω σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, πολλές άσχημες καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί και είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν που σε πολιορκεί και σε διεκδικεί επίμονα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν είσαι Λέων, αφού ο δυναμισμός, αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι στο φόρτε τους. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να πας καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα.




Παρθένος
24/8-22/9

Η υπομονή και η επιμονή που έχεις θα σε οδηγήσουν σήμερα στην επιτυχία, φίλε Παρθένε. Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Σελήνη, από το μεσημέρι και μετά στον Υδροχόο, θα φέρει στο διάβα σου ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Η ημέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με πνευματικές εργασίες, που θα σε κάνουν να ξεχαστείς λίγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα μεταξύ σας πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό. Αν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, θα σου τύχουν κάποιες περιστασιακές καταστάσεις, που θα ανανεώσουν την διάθεση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις, φίλε Παρθένε, και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου στις κοινές σας υποθέσεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Ζυγέ, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Η ημέρα, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου, από το μεσημέρι και μετά, είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποια άτομα της οικογένειας. Με καλό προγραμματισμό και χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με τον ανάδρομο Ερμή από τον Σκορπιό να επηρεάζει έντονα την αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, πρόσεξε την συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα δεχτείτε προσκλήσεις από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, για ένα ρομαντικό βράδυ. Απολαύστε το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα, αν είσαι Ζυγός. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στην εργασία σου και έχουν άμεση σχέση με τους συναδέλφους σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν, αγαπητέ Σκορπιέ. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική, προς την επίτευξη των στόχων σου. Η Σελήνη σήμερα, από το μεσημέρι και μετά, κινείται στον Υδροχόο και όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα που θα σε χαροποιήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, θα πάρεις ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η διάθεση σου θα χτυπήσει ‘‘κόκκινο’’.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιό σου, αλλά μην δίνεις αναβολές στις προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλεια για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις έξοδα και αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.




Τοξότης
23/11-21/12

Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις, που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις και από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου. Αν κινηθείς ανάλογα και επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις, θα βρεις τις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο δεσμός σου έχει ήδη αρχίσει να ισορροπεί, αν είσαι Τοξότης, και καλό είναι να διώξεις πια τις ανασφάλειες που νιώθεις απέναντι στο σύντροφό σου και να του εκδηλώσεις όλα όσα αισθάνεσαι και ονειρεύεσαι για τους δύο σας. Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα έχετε αρκετές κατακτήσεις μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, φίλε Τοξότη, καλό είναι σήμερα να πατήσουν μία παύση, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο από το μεσημέρι και να σε κάνει παράτολμο. Οι δημιουργικές ιδέες και η πειθαρχία σου, από την άλλη, θα σε ανταμείψουν με τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές που κάνεις, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα του παρελθόντος, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του και καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να καταφέρεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί είσαι σε υπερένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Δεν χρειάζεται να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Προσπέρασέ τα, ώστε να επέλθει ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος σου, θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα τη σημερινή ημέρα και, εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Αιγόκερε. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και να σχεδιάσεις λεπτομερώς το δρόμο για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά δεν τα πας άσχημα, αλλά κάποιες στιγμές η καταναλωτική σου μανία μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες.




Υδροχόος
20/1-19/2

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, αγαπητέ Υδροχόε, στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Με την Σελήνη όμως από το μεσημέρι να επισκέπτεται το ζώδιο σου και να σε κάνει υπεραισιόδοξο, φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις καμία υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά -σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις στα δικά σου άτομα, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα και να σου εκδηλώσει το κρυμμένο του πάθος για σένα. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να θυμάσαι πως η ημέρα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα, καθώς μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για το τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Ιχθύ. Η θέληση που έχεις αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει να έχεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς, γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτε ουσιαστικό. Αν δεν υπάρχει μόνιμη σχέση στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τους φίλους σου και να κάνεις κινήσεις, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα, να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Καθυστερήσεις στα οικονομικά μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Φρόντισε να μην πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger