E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: Γιος πρωην αιρετου… σε φωτογραφιες πορνο με αντρες!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Γιος πρώην αιρετού της Αχαΐας, αναστατώνει με την θηλυπρεπή εμφάνισή του σε νυχτερινά στέκια, μεταμφιεζόμενος σε γυναίκα, ενώ παράλληλα δεν διστάζει να απαθανατίζει, τις εφήμερες σεξουαλικές επαφές του με άνδρες! Οι φωτογραφίες που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο «Κ» από την δράση του, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές!
Μάλιστα το οξύμωρο είναι, ότι ο νεαρός άνδρας είχε βάλει στόχο να σταματήσει αυτή την έκλυτη ζωή, όταν θα έφθανε 40 χρονών, οπότε και όπως διεκήρυσσε, θα αφοσιωνόταν στο Θεό, θα ζητούσε συγχώρεση για ανομήματά του και θα γινόταν ...μοναχός!
Σχέδια που ωστόσο ανατράπηκαν, καθώς πλέον δεν κρύβει ότι θέλει να προβεί σε εγχείρηση ολικής αλλαγής φύλλου στο εξωτερικό!

Φοράει γούνες και περούκες

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, λόγω της ιδιαιτερότητάς του και της προκλητικής αμφίεσής του, είναι ευνόητο πως προκαλεί αναστάτωση σε κάθε εμφάνισή του σε μπαρ και κλαμπ της Αχαϊας και της Αθήνας, όπου κατά καιρούς μεταβαίνει. 
Κάνει έντονη την παρουσία του, φορώντας γυναικείες γούνες, περούκες και φουτουριστικά αξεσουάρ (κολιέ, γυαλιά, δαχτυλίδια, βραχιόλια κ.ά), ενώ σαστίζει πολλούς από τους θαμώνες με την άκρως απελευθερωμένη συμπεριφορά του, που σε αρκετές περιπτώσεις ακροβατεί στα όρια της πρόκλησης...

Συχνάζει... στα Προσφυγικά
Πάντως εκτός των άλλων, αγαπημένη του γωνιά στην Πάτρα, όπου εντοπίζεται πολύ συχνά κατά τις νυχτερινές ώρες, είναι η περιοχή των Προσφυγικών, όπου πιθανότατα διατηρεί επαφές με φιλικά του πρόσωπα ή αποτελεί απλά τόπο προκαθορισμένων ερωτικών ραντεβού...


Το πρόσωπο αυτό, είναι πολύ γνωστό, λόγω και της παλαιότερης θεσμικής ιδιότητάς του πατέρα του σε θέση αιρετού, ο οποίος είχε τύχει γενικευμένης συμπάθειας και αναγνώρισης από την τοπική κοινωνία.

Δεν έχει κίνητρο το χρήμα
Αν και οι σεξουαλικές του προτιμήσεις είναι σαφείς και απελευθερωμένες, ο ίδιος δεν επιζητεί οικονομικό αντάλλαγμα από τις ερωτικές του συνευρέσεις. 
Αναζητεί τις εφήμερες περιπέτειες, ανανεώνει συχνά τους παρτενέρ του, μη διστάζοντας να γευθεί την απόλαυση, ακόμα και σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών ή τουαλέτες νυχτερινών κέντρων... 
Πάντως σε κάθε περίπτωση, είναι ένα πρόσωπο εξωστρεφές, με αίσθηση του χιούμορ, που αποκτά πολύ εύκολα συμπάθειες, αλλά όπως είναι επόμενο στην περίπτωσή του, πυροδοτεί και κακεντρεχή σχόλια...

http://www.dete.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger