E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Επισημο: Νεο Honda Civic Type-R το 2015, τα μελλοντικα μοντελα της Honda

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012


H CEO της Honda, Takanobu Ito, σε χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στα κεντρικά της Honda στην Ιαπωνία αποκάλυψε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρίας του όπου ανάμεσα τους βρίσκεται και το νέο Civic Type-R, το οποίο θα περάσει στη παραγωγή το 2015.
To Type-R σχεδιάζεται και αναπτύσσεται αποκλειστικά για την αγορά της Ευρώπης, ενώ ο Ito άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πωλείται και στην Ιαπωνία. Θα είναι μπροστοκίνητο και ο CEO δήλωσε ότι στόχος του είναι να πάρει τον άτυπο τίτλο του ταχύτερου μπροστοκίνητου αυτοκινήτου στο Nürburgring. Θα πάρει αρκετά στοιχεία από το αγωνιστικό Civic για το WTCC και ίσως φορά τον ίδιο 1,600άρη κινητήρα του αγωνιστικού.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μοντέλα. Το 2013 θα παρουσιαστεί το νέο Jazz/Fit, ενώ το 2015 θα βγάλει στην αγορά ένα νέο μικρό SUV, το οποίο θα βασίζεται πάνω στο Jazz και θα τεθεί απέναντι από τα μικρά SUV της κατηγορίας, όπως το Opel Mokka, Nisan Juke, κτλ, ενώ την ίδια περίοδο θα παρουσιάσει το νέο μικρό sedan City.
Το νέο Acura RLX θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο, με το μοντέλο να πωλείται στην αγορά της Ιαπωνίας ως Honda Legend. Το Fit για την αγορά της Αμερικής θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο στο Μεξικό, το οποίο θα ξεκινήσει την λειτουργία του το 2014.  Επίσης η Ito δήλωσε εκτός από το NSX, ετοιμάζει ένα νέο cabrio σπορ αυτοκίνητο το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται από το 2014 στην Ιαπωνία. Πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του EV-STER Concept , με το νέο μοντέλο να δανείζεται αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο.
Το 2015 θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο υδρογόνου το οποίο θα πωλείται σε Ευρώπη, Ιαπωνία και Η.Π.Α. Στην Ιαπωνία, μέχρι το 2015 θα παρουσιάσει 6 νέα μικρά αυτοκίνητα, με πρώτο να είναι το N-One, το οποίο θα παρουσιαστεί τον προσεχή Νοέμβριο.
Σε ότι αφορά το νέο Accord, δεν σκοπεύει να το φέρει στην Ευρώπη. Τέλος ο CEO δήλωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο ελαφρύ συμπαγές υβριδικό σύστημα το οποίο στοχεύει να γίνει το πιο οικονομικό υβριδικό σύστημα του κόσμου, ενώ ετοιμάζει και ένα νέο υβριδικό σύστημα το οποίο θα διαθέτει δύο κινητήρες και θα τοποθετηθεί στα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα.
Στόχος της Honda είναι έως το 2015 να διπλασιάσει τις παγκόσμιες πωλήσεις της. Το 2011 πούλησε 3,1 εκατ. αυτοκίνητα και το 2015 θέλει να πουλά 6 εκατ. αυτοκίνητα.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger