E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το πρωι δικαστης το βραδυ ντυνεται γυναικα και ψαχνει ερωτικο συντροφο

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012



Πρωτοφανή ενόχληση και αναστάτωση προκαλεί στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και του αρμόδιου υπουργείου η αποκάλυψη από διαρροή στο διαδίκτυο σοκαριστικών hard-core σεξουαλικών διαλόγων, μεταξύ δύο δικαστικών μεγάλης πόλης της Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι διάλογοι μεταξύ του δικαστή και της δικαστίνας είναι τόσο προκλητικοί που θα έκαναν τους επαγγελματίες των ροζ τηλεφώνων να κοκκινίσουν καθώς και οι δύο παρουσιάζονται με περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις και μετατρέπονται από αξιότιμοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης το πρωί σε τραβεστίτο βράδυ ή συμμετέχουν σε όργια με τοπικούς δικηγόρους.
Το περίεργο παράνομο ζευγάρι (καθώς και οι δύο σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι παντρεμένοι), εμπίπτει στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν ειδικής βοήθειας. Κι αυτό γιατί ο δικαστής παραδέχεται ότι ντύνεται τα βράδια γυναίκα, περπατώντας στους δρόμους προς αναζήτηση ερωτικών συντρόφων, ενώ η δικαστίνα παραδέχεται τις λεσβιακές της τάσεις και αποδέχεται την ερωτική φύση του συναδέλφου της.
Δεν διστάζει μάλιστα να οραματιστεί και ερωτικό τρίο με την απατημένη σύζυγο αλλά και ταυτόχρονα να αποκαλύψει τις ερωτικές της σχέσεις με δικηγόρο της πόλης στην οποία δικάζει.

http://www.newsbomb.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger