E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εικονες-σοκ απο το λιντσαρισμα μεχρι θανατου του Αμερικανου πρεσβη στη Λιβυη

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012




Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλούν οι φωτογραφίες από το λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη, την ώρα που το αιματοκύλισμα έχει μεταφερθεί στην Υεμένη, με αφορμή την αμερικανική ταινία στην οποία καθυβρίζεται ο προφήτης Μωάμεθ.

Η λήψη των φωτογραφιών που δημοσιεύθηκαν από το αραβικό κανάλι ΑΚΝΝ news, έχει γίνει λίγα λεπτά μετά την επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Βεγγάζη την περασμένη Τρίτη.

Οι σκηνές είναι ιδιαίτερα βίαιες και δείχνουν πολίτες οι οποίοι μάταια προσπαθούν να σώσουν τον Αμερικανό πρέσβη από το οργισμένο πλήθος. Δεν είναι ξεκάθαρο εαν κάποιοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν και αφού είχε τραυματισθεί σοβαρά.

Ο Κρίστοφερ Στίβενς και άλλοι τρεις διπλωματικοί υπάλληλοι σκοτώθηκαν σε επίθεση από οργισμένα πλήθη διαδηλωτών στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη το βράδυ της Τρίτης.

H κατακραυγή για την αμερικανική ταινία έχει μεταφερθεί και στην Υεμένη, όπου το εξαγριωμένο πλήθος πυρπόλησε διπλωματικά αυτοκίνητα, ενώ διαδηλωτές έσπασαν παράθυρα στα γραφεία της ασφάλειας έξω από την πρεσβεία πριν μπουν στον περίβολο του καλά οχυρωμένου κτιριακού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ δύο καταδρομικά του ναυτικού των ΗΠΑ κατευθύνονται στις ακτές της Λιβύης ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε πως θα οδηγήσει, σε συνεργασία με τις λιβυκές αρχές, «ενώπιον της Δικαιοσύνης» τους υπαίτιους της επίθεσης.




http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger