E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 14 Σεπτεμβριου 2012

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι του κοντινού φιλικού ή και ακόμη του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αγαπητέ Κριέ, γιατί λόγω του γενικότερου αρνητικού κλίματος που κυριαρχεί, θα σου μεταφέρουν την απαισιοδοξία τους. Μην ανακατεύεσαι στις δικές τους υποθέσεις, γιατί από την μια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους βοηθήσεις και από την άλλη, σε ρίχνουν και σένα ψυχολογικά. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, αρχίζουν να αλλάζουν και βελτιώνονται αισθητά. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την βελτίωση της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο κάποιο ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σε ευνοεί, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, ξεκίνησέ τα τώρα, και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.






Ταύρος
21/4-20/5
Αγαπητέ Ταύρε, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις μαζί του και μην δίνεις άφεση αμαρτιών στα ατοπήματά του, γιατί μετά θα τα βάλεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι ελεύθεροι Ταύροι ανανεώστε την εμφάνιση σας και περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, η μεταδοτικότητα που έχεις την σημερινή ημέρα, θα λύσει σημαντικά θέματα στον χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα σου χαρίζει υπερβολική αισιοδοξία, φίλε Δίδυμε. Καθώς φαίνεται, από σήμερα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και πρώτο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά είναι σίγουρο πως εσύ σύντομα θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό, αγαπητέ Δίδυμε και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου θα είναι πολύ ευτυχισμένο μαζί σου. Αν η μοναξιά παραμένει ακόμη στη ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι! Κινήσου άμεσα, γιατί σε περιμένουν καλές εξελίξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Δίδυμος. Φρόντισε να μην εκνευριστείς με καταστάσεις, που δεν σε αφορούν άμεσα και ασχολήσου με τις δικές σου αρμοδιότητες. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.






Καρκίνος
22/6-22/7

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση, αγαπητέ Καρκίνε, και ότι δεν έχεις την υποστήριξη που θέλεις, από τους δικούς σου ανθρώπους. Καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα, που πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορεί να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Εσύ που κοιμάσαι μόνος τα βράδια, να ξέρεις πως η μέρα είναι πολύ θετική και αν κινηθείς ανάλογα, δεν θα αργήσει να έρθει η καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.





Λέων
23/7-23/8

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Λέων. Θα νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να παραμένουν άλυτα. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που προσπαθεί να σου επιβάλει το ταίρι σου, φίλε Λέων, και αυτό σε φέρνει σε σύγκρουση μαζί του. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μην στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό τον καιρό θα συμβούν κάποια γεγονότα, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις οτιδήποτε μπορεί να μην σου αρέσει και σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς επιθυμείς.





Παρθένος
24/8-22/9

Αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον παρορμητισμό σου και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου, φίλε Παρθένε. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Και αν ανήκεις στις μοναχικές ψυχές του ζωδίου, θα έχεις πολλές συναντήσεις και αρκετές κατακτήσεις αυτό το βράδυ, αν αποφασίσεις να βγεις έξω για διασκέδαση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και φρόντισε να κινηθείς με ουδετερότητα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά μην παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Αποκτάς περισσότερη επικοινωνία αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Ζυγέ, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις, που ήταν λίγο περίεργες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Καλό θα είναι να μη βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, φίλε Ζυγέ, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με μια ήρεμη συζήτηση, θα μπορέσει να σου εξηγήσει τις απόψεις του. Και αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, αυτή η μέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Στα οικονομικά σου έχεις πολύ άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.




Σκορπιός
23/10-22/11

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφιερωθείς στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρασε κάποιες στιγμές μαζί του ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο, που είναι θετική, για να κάνεις νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις τις περιττές αγορές.





Τοξότης
23/11-21/12

Αυτήν την Παρασκευή, απρόσμενα νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αγαπητέ Τοξότη. Οι λύσεις που αναζητάς, έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου εδώ και τώρα. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο που έρχεται ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα είναι στα ύψη τους. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, θα σου συμβούν κάποια γεγονότα, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, σήμερα θα έχεις πολλές αντοχές, για να ξεπεράσεις αρκετά θέματα στη δουλειά σου που σε μπερδεύουν, αλλά προκαλούν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να το αντιληφθείς ακόμη, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Φρόντισε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία που έχεις, σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα;

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην σταματάς την αναζήτηση, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό δε χρειάζεται να σε αγχώνει, γιατί μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.






Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στον παρελθόν δεν επιχειρούσες καν να σκεφτείς να πραγματοποιήσεις. Σήμερα ό,τι σκεφτείς, μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα τα χάσεις. Θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως έφτασε η ώρα να πάρει τέλος η μοναξιά. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα και οι πλανήτες σε ευνοούν, να προχωρήσεις τώρα στην σύναψη μίας ερωτικής σχέσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στη δουλειά σου η τύχη θα είναι με το μέρος σου, φίλε Υδροχόε, και μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου με περισσότερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Στα οικονομικά σου, απόφυγε οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Ο εκνευρισμός που νοιώθεις, θα συνεχιστεί και αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Ιχθύ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και θα βάλει εμπόδια στο δρόμο σου. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές, που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι στην τελική, εσύ θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Μόνο μην ξεχνιέσαι και παραμελείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερωθείς και να ασχοληθείς ουσιαστικά με τις ανάγκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί αυτή την περίοδο θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Ιχθύ, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger