E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως θα σας επηρεασει η νεα σεληνη το τριημερο ;

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…


Η Νέα Σελήνη που γίνεται στην Παρθένο την Κυριακή στις 16/9 στις 05:11 το πρωί μας δείχνει μια αστρολογική σημαντική περίοδο γιατί δίνεται η ευκαιρία σε όλους να ξεκαθαρίσουμε πολλά πράγματα σε πρακτικό επίπεδο και να απαλλάξουμε από την ζωή μας τα περιττά και τα άχρηστα κομμάτια. Οι ψευδαισθήσεις τουλάχιστον θα φύγουν και τη θέση τους θα πάρουν καθαρές σκέψεις με λειτουργικότητα και μεγάλη εφαρμογή. Κυρίως οι γεννημένοι Παρθένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό την όμορφη, καθαρή ενέργεια που θα τους κατακλύσει η οποία θα συνοδεύεται από κλίμα ανανεωτικής αλλαγής. Είναι πάντως ευκαιρία όσοι ασχολούνται με την κηπουρική, τα φυτά, την βοτανολογία, τα θέματα υγείας να κάνουν πολλές λειτουργικές εργασίες με στόχο την δημιουργία και την παραγωγικότητα. Η διατροφή επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ακόμα και στους Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου που μάλλον αυτή η ενέργεια σας «τσιγκλάει» και βλέπετε τα πράγματα ως έχουν, θα σας δώσει το κίνητρο, ακόμα και μέσα από δυσκολία ή με μεγάλη προσωπική φόρτιση, να ασχοληθείτε με αυτά που είναι απόλυτα αναγκαία στην ζωή σας.
ΚΡΙΟΣ
aries
Είναι αναγκαίο να κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί μερικοί από εσάς να νοιώθετε ότι σας εκμεταλλεύονται ή καταχρώνται την καλοσύνη σας και τη θετική σας διάθεση. Μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι αλλά από τα αποτελέσματα έτσι φαίνεται. Ευκαιρία λοιπόν να κάτσετε με χαρτί και μολύβι, πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους, να βρείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενοχλεί είτε θέμα πληρωμών, είτε θέματα αρμοδιοτήτων. Αναγκαστικά αυτή την περίοδο νοιώθετε ότι συμβιβάζεστε. Μπορεί να μην έχετε θέση επιτελική και αναγνωρίσιμη και κάπου το δυναμικό σας δε βγαίνει προς τα έξω όπως θα θέλατε. Αλλά με την ευκαιρία των ξεκάθαρων συζητήσεων θα αλλάξει η ενέργειά σας και θα σας είναι πολύτιμος βοηθός για την καθημερινή σας δράση. Η καχυποψία και τα θέματα των οικονομικών σας θα σας κάνουν περισσότερο διεκδικητικούς αλλά και πιο πολύ να αντιλαμβάνεστε την υλική πραγματικότητα. Πάντως είστε άτομα που με ό, τι καταπιαστείτε τα καταφέρνετε, οπότε μην πτοείστε με τίποτε, αφού και τα ερωτικά σας πάνε πολύ καλά, κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι, Ζυγό, Υδροχόο. Με το Σκορπιό υπάρχει σταθερότητα, αρκεί να σας έχει εμπιστοσύνη.


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Επαναλαμβάνετε μια επιτυχία στη ζωή σας και έχετε την τάση να βάζετε τα πράγματα σε μια υλική πραγματικότητα. Αυτό, έτσι κι αλλιώς, είναι το μεγάλο σας ταλέντο που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Είναι ευκαιρία να γίνετε κι εσείς πάλι παιδιά και να αφεθείτε για λίγο, ελπίζοντας, δημιουργώντας και οραματιζόμενοι όμορφα πράγματα. Το φλερτ δεν πρέπει να το στερήστε γιατί δεν σας κάνει καλό. Είστε άτομα της Αφροδίτης και ό, τι κάνετε χρειάζεται να βάζετε αγάπη και ομορφιά γι' αυτό μην αφήνετε άσχημες και δυσαρμονικές καταστάσεις να σας παιδεύουν και να σας χαλούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα που νοιώθετε μέσα σας. Το σπίτι σας μπορεί να γίνει πόλος έλξης φίλων και γνωστών. Σίγουρα αυτές τις ημέρες θα ρισκάρετε, κυρίως στον έρωτα αλλά και σε ένα οικονομικό-κερδοσκοπικό θέμα.. Θα έχετε καλά αποτελέσματα, αρκεί να μην το δέσετε κόμπο και έχετε απαίτηση ότι θα γίνει ντε και καλά. Απελευθερωθείτε και βγείτε για λίγο έξω από τον κλειστό εαυτό σας. Τα νεύρα που μπορεί να νοιώθετε και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα σας μπλοκάρουν γιατί θα υπάρχει θυμός. Ο λόγος του θυμού ίσως να είναι επιθυμίες ανικανοποίητες που σίγουρα οι άλλοι σας εμποδίζουν να τις υλοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Νοιώθετε ότι ίσως να είστε χωρισμένοι στα δύο γιατί έχετε πολλές πρακτικές υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα και αυτός σας δημιουργεί άγχος και στρες. Επειδή θέλετε τα χαρτιά σας να είναι καθαρά, μπορεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια σε διάφορα πρόσωπα και αυτό να μην αρέσει τόσο πολύ. Ένα συμβόλαιο που θα υπογράψετε ή μια επαγγελματική συμφωνία μπορεί να μη σας συμφέρει και πολύ αλλά θα είναι νοικοκυρεμένη και ρεαλιστική. Το Λιοντάρι συνηγορεί υπέρ σας, αρκεί να είναι το επίκεντρο σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Η Νέα Σελήνη σας πηγαίνει γάντι, αφού είστε άνθρωποι που μπορείτε να βάλετε την ζωή σας σε τάξη. Γενικά, αυτή την περίοδο παίρνετε γνώσεις που σας αναβαθμίζουν αλλά κάνουν και την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Ο Παρθένος θα είναι δίπλα σας αλλά ίσως να θέλει να είστε περισσότερο φίλοι. Η σταθερότητα της ερωτικής σας ζωής σας διευκολύνει στην ψυχολογία σας. Επιτέλους οι δυσκολίες σας, ιδιαίτερα μέσα στο σπίτι, τελειώνουν και μπορείτε να ανασάνετε ποιο εύκολα. Αν θέλετε να κόψετε κακές συνήθειες, διατροφικές ή το τσιγάρο, είναι ευκαιρία να το ξεκινήσετε από τώρα για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας.


ΛΕΩΝ
leo
Σας έχει πιάσει το πνεύμα της οικονομίας και της πρακτικής. Αν βάλετε κάποια μέθοδο στα οικονομικά σας θα έχετε στο εγγύς μέλλον καλύτερες συνθήκες. Η Αφροδίτη στο Λέοντα συνεχίζει να σας κάνει γοητευτικούς στην εμφάνιση αλλά και τους τρόπους. Μπορεί όμως αυτό το διάστημα να είστε αρκετά κτητικοί και ίσως και εκδικητικοί, αν θυμηθείτε πράγματα από το παρελθόν σας. Οι φίλοι σας γενικά είναι κοντά σας και έχετε μια κοινωνική ακτινοβολία. Το μόνο που χρειάζεται για να σταματήσετε να περνάτε καλύτερα είναι ο δογματισμός που έχετε σε πολλά πράγματα και δεν σας αφήνει να χαρείτε όλα τα καλά που συμβαίνουν γύρω σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σάς κάνει να αναγνωρίζετε την αξία του καθαρού πεδίου γύρω σας. Υποσυνείδητα σπρώχνετε τον εαυτό σας να κάνετε ξεκάθαρες κινήσεις. Έχετε βαθιά ανάγκη να κάνετε μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από ψευδαισθήσεις και έλλειψη αλήθειας. Η πρακτικότητα είναι σημαντικό κομμάτι στην ζωή σας και έχετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε πολλά που έχετε σκεφτεί όλο αυτόν τον καιρό. Οι σχέσεις σας γενικά όσο μπορούν θα αλλάξουν και ο άνεμος μιας νέας αρχής θα φυσήξει πάνω σας. Θα ξεκαθαρίσει με έναν Δίδυμο το τοπίο και αν είναι να κρατήσετε την επαφή, θα γίνει κάτω από νέες προϋποθέσεις. Οικονομικά, θα είστε αρκετά καλύτερα γιατί θα κάνετε την προσπάθεια που εδώ και πολύ καιρό ήταν αναγκαία να γίνει.


ΖΥΓΟΣ
libra
Σίγουρα, μέσα σας γίνεστε πιο σίγουροι γι' αυτό που θέλετε να κάνετε με αποτέλεσμα να αποσύρεστε για λίγο για να μείνετε με τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε τις δυνάμεις σας. Ένας Παρθένος σας πιέζει και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα μαζί του εφ όλης της ύλης. Το πεδίο της καθημερινότητάς σας είναι πιο πρακτικό πλέον και με αυτόν τον τρόπο πρέπει να πορευτείτε για λίγες ημέρες για να νοιώσετε καλύτερα. Θέματα υγείας και κυρίως φυσικής ευεξίας θα σας απασχολήσουν -άλλο που δεν θέλατε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Ειδικά τώρα που έχετε «ρεύμα» από κόσμο και φίλους. Αρέσετε κι αυτό σας αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας. Μην ξεχνάτε ότι κολακεύεστε εύκολα και μερικοί από εσάς ζείτε για τη γνώμη των άλλων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Γενικά αυτές οι ημέρες θα κυλήσουν πολύ καλά για σας. Μπορεί και να ξαλαφρώσετε από ένας βάρος που αφορά ή ένα φιλικό πρόσωπο ή ένα συγγενικό. Νοιώθετε ότι έχετε δύναμη αλλά όλο και κάτι σας απασχολεί που μέσα σας πιστεύετε ότι, αν γίνει αυτό, μετά θα είστε καλά. Αυτό δεν ισχύει. Μόνο αν έχετε ισχυρή αυτογνωσία θα καταλάβετε ότι βαθειά είστε ανικανοποίητοι και τίποτε δεν σας ευχαριστεί πλήρως. Αν τα βρείτε και κάνετε καλή παρέα με τον εαυτό σας, τότε θα καταλάβετε ότι έχετε μεγάλη δύναμη να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Ο Παρθένος ή ο Ιχθύς παραμένει πιστός δίπλα σας, αρκεί να μην τους πιέζετε. Άλλη μια θυελλώδης σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί είναι με ένα Λιοντάρι που είστε μια στο καρφί και μια στο πέταλο μαζί του.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Προσπαθείτε να τα κάνετε όλα σωστά και προγραμματισμένα για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι απέναντι στους τρίτους. Έχετε ανάγκη να αναθεωρήσετε κάποια συμφωνία που είχατε κάνει παλιά για μια συνεργασία γιατί μάλλον είχατε υπερβάλλει με τις δυνατότητές σας και ίσως δείξατε ότι μπορούσατε να κάνετε το κάτι παραπάνω. Τα θέματα υγείας και σωστής διατροφής, σε συνδυασμό με κίνηση και ίσως γυμναστική, θα είναι στην πρώτη γραμμή αυτή την περίοδο. Χρειάζεστε να σταματήσετε οτιδήποτε σας κάνει κακό γιατί η φυσική σας κατάσταση είναι πολύ σημαντική, αφού είστε άτομα της κίνησης και της ελευθερίας. Η πνευματική προσέγγιση όλων των θεμάτων της ζωής σας θα σας κάνει πολύ καλό και θα τονώσει το εσωτερικό σας κομμάτι γιατί αυτό έχετε ανάγκη και από αυτό αναπτύσσεστε. Η σχέση σας με έναν Δίδυμο, Παρθένο ή Ιχθύ θα περάσει από κόσκινο και θα βγουν αλήθειες στην επιφάνεια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Οι συνθήκες σας βοηθούν να αναπτυχθείτε και να επωφεληθείτε από αυτά που παίρνετε ή κατακτάτε από τους γύρω σας. Αν πιέσετε τον χρόνο, θα σας βγει σε καλό γιατί θα καταφέρετε με τη σωστή οργάνωση να κάνετε πολλά πράγματα. Ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω σας από ένα οικονομικό θέμα και αυτό θα σας κάνει να νοιώσετε ασφαλείς γιατί θα πατάτε επί τάπητος που τον ελέγχετε. Το Λιοντάρι σας υπενθυμίζει με τον τρόπο του να δείχνετε τα προσόντα σας και έχετε τη στήριξη από άτομα σε επίπεδο συνεργασίας. Μια νομική σας υπόθεση θα αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και όσοι έχετε κάνει βήματα προς το εξωτερικό για θέματα σπουδών ή επαγγελματικά θα έχετε μια καλή απάντηση. Η καριέρα σας έχει μια σταθερότητα που εσείς από εκεί μπορείτε να αντλείτε αυτοπεποίθηση. Είναι η εποχή που αλλάζουν όλα γύρω σας και σας καλούν και εσάς να κάνετε τη μεγάλη ανατροπή που σημαίνει να σταματήσετε να ζείτε για τους τύπους αλλά για την ουσία, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο για σας. Η θέση σας ανάμεσα στην κοινωνία και το «τι θα πει ο κόσμος» είναι μέσα στα μαθήματα που πήρατε. Επειδή μέσα σας έχετε μεγάλη πνευματικότητα και αγάπη, καλό είναι σιγά σιγά να την εκδηλώσετε προς τα έξω και κυρίως προς τον εαυτό σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Κάνετε άλματα στα βαθειά και τελικά, αν δεν κουραστείτε ή βαρεθείτε, θα ανακαλύψετε και άλλα ταλέντα που έχετε τα οποία θα σας κάνουν καλό στην αυτοεκτίμηση. Η μαγειρική, η κηπουρική, η οργάνωση σπιτιού ή γραφείου, τα θέματα διατροφής, η αγάπη σας και η προσφορά σας στα ζώα και γενικά η υπηρεσία προς άλλους ανθρώπους είναι μερικά από τα ταλέντα σας που για να βγουν στην επιφάνεια χρειάζεται, αν δεν έχετε κάποιες ιδιαίτερες όψεις στο ωροσκόπιο σας, να αγωνιστείτε και να βάλετε βαθειά το μαχαίρι στο κόκκαλο. Αλλά, αν το επιτύχετε, θα νοιώσετε ξεκούραση, αγαλλίαση και δύναμη εσωτερική. Να θυμάστε ότι ό, τι μας δυσκολεύει και τελικά καταφέρνουμε να το κατακτήσουμε, μας κάνει πολύ δυνατούς. Ο Λέων προσπαθεί να σας εξυπηρετήσει και στην καθημερινότητά σας αλλά με τον τρόπο του σας δείχνει ότι μπορεί να του είστε απαραίτητοι και στη ζωή του και σε πιο στενό επίπεδο.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Αναγνωρίζετε τη δύναμη της συνεργασίας και της συντροφικότητας στην ζωή σας, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο. Μπορεί να ζοριστείτε γιατί χρειάζεται να γίνετε πρακτικοί και εφ όλης της ύλης κατακτητές. Αυτό μάλλον ενδόμυχα το αρνείστε γιατί βγαίνετε από την ψυχική νιρβάνα που έχετε μπει, πρέπει όμως για να κάνετε βήματα και να μην είστε στάσιμοι και αόρατοι. Ένας Παρθένος που μπορεί να είναι η στενή σας σχέση θα σας «γειώσει» με κάποια πράγματα που θα σας πει αλλά θα είναι πολύ ωφέλιμα για την εξέλιξή σας. Τα οικονομικά σας, μπορείτε να τα βάλετε σε σταθερή βάση, αφού αναγνωρίσετε τις αληθινές σας ανάγκες. Ο Σκορπιός σας μαθαίνει με τον τρόπο του να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας με μεγαλύτερο πάθος και βάθος. Η ψυχοθεραπεία ή η αυτογνωσία είναι μια μέθοδος που μερικοί από εσάς θα αναζητήσετε για να βγείτε από προσωπικά «λούκια».

Πηγή: http://www.astrology.g 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger