E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΔΕΙΤΕ : H πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής που έγινε πopνη

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013


«Πολύ αθλητική» έγραφε η αγγελία στην ιστοσελίδα όπου οι ιερόδoυλες διαφήμιζαν τα κάλλη τους. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί...πως πίσω από αυτήν την αγγελία κρυβόταν μία ρουμάνα πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, η Φλόριτσα Λεονίντα. 

Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα «Κανκάν» και έχει προκαλέσει σάλο στη Ρουμανία. Η 25χρονη Λεονίντα, που πριν από εννέα χρόνια είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ζούσε διπλή ζωή. Η οικογένειά της πίστευε πως εργαζόταν ως προπονήτρια στη γερμανική πόλη Ινγκολσταντ όπου είχε μετακομίσει μετά το τέλος της αθλητικής καριέρας της.

Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπισε η Λεονίντα έγινε κολ γκερλ, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει η οικογένειά της.«Ντρέπομαι. Θα μεταναστεύσουμε λόγω αυτού του γεγονότος. Ισως στον Καναδά όπου ζει ο αδελφός μου εκεί» δήλωσε ο πατέρας της Γκέοργκι στην εφημερίδα «Λιμπερτατέα». Οταν ο Τύπος ζήτησε από τη Λεονίντα να μιλήσει για τη διπλή ζωή της, εκείνη απάντησε σχεδόν με απάθεια:«Βρίσκομαι σε διακοπές με τον αγαπημένο μου. Κανένα σχόλιο».

Πληροφορίες: ΤΑ ΝΕΑ 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger