E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το ξέρατε; Το συχνό σeξ φέρνει αύξηση στο...

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013


Οσο πιο πολλά λεφτά έχει κανείς τόσο περισσότερο σeξ κάνει... Ή καλύτερα, όσο πιο πολύ σeξ κάνει κανείς τόσα περισσότερα χρήματα βγάζει. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει πρόσφατη μέλη η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όσοι είχαν τέσσερις ή περισσότερες σeξouαλικές επαφές μέσα στην εβδομάδα έβγαζαν 5% περισσότερα χρήματα από εκείνους που έκαναν λιγότερο σeξ. 


Σε αντίθεση, όσοι δεν έκαναν σeξ αμείβονταν κατά 3% λιγότερο σε σχέση με εκείνους που είχαν μια φυσιολογική σeξouαλική ζωή. Συγγραφέας της συγκεκριμένης μελέτης, που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο από το Ινστιτούτο Μελέτης για την Εργασία στη Γερμανία είναι ο λέκτορας Οικονομικών του Πανεπιστημίου Ανγκίλα Ρούσκιν στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας, ο οποίος εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από 7.500 άτομα ηλικίας 26 έως 50 από το 2008 έως το 2009.

Οι συμμετέχοντες καλούνταν να απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα όπως το πόσες φορές την εβδομάδα έκαναν σeξ, αν εργάζονταν ή ήταν άνεργοι, πόσα χρήματα έβγαζαν και πόσες ώρες δούλευαν σε εβδομαδιαία βάση.

Ποια εξήγηση δίνει για το γεγονός ότι όσοι κάνουν σeξ περισσότερο αμοίβονται και καλύτερα ο κ. Δρυδάκης; Ο λέκτορας υποστηρίζει ότι όσοι δεν αγαπιούνται και αγαπούν, σeξouαλικά και μη, γίνονται ευαίσθητοι στη μοναξιά, την κοινωνική ανησυχία και την κατάθλιψη που μπορεί να επηρεάσει και την επαγγελματική τους ζωή.

http://www.mychannel.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger