E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 1 Οκτωβρίου 2013

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε στο κέντρο των καταστάσεων. Επειδή είστε πολύ δημιουργικοί αυτή την περίοδο να μην κάνετε πίσω από τρέχουσες καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μην σας πηγαίνουν.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη εύνοια και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Ζυγό θα δείτε ότι θα πάρετε από κοινού αποφάσεις. Το Λιοντάρι από την άλλη είναι ένα πρόσωπο που θα σας δώσει αυτά που θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα ξεκινήσει μια περίοδος για σας όπου θα πρέπει να γίνετε πιο ερευνητικοί και περισσότερο διστακτικοί σε κάποιες συνεργασίες. Η σημερινή ημέρα θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα για σας και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε στο επίκεντρο κάποιων εξελίξεων όχι τόσο από την πλευρά των γεγονότων αλλά όσον αφορά στην εσωτερική σας ψυχολογική κατάσταση η οποία μερικές φορές σας κάνει να νιώθετε είτε μοναξιά είτε απομόνωση.
Ερωτικά: Κάποιος σας βοηθά στο να κατανοήσετε γιατί έχετε απομακρυνθεί από ένα πρόσωπο που τελικά για σας είναι το άλφα και το ωμέγα. Μερικές φορές η δική σας κατάσταση ή ακόμα και κάποιες απόλυτες ιδέες που έχετε σας εμποδίζουν να ζήσετε τον παθιασμένο έρωτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ δημιουργικοί και κινείστε στο να δεχτείτε νέους συνεργάτες ή ακόμα και άτομα που ήδη είστε μαζί αλλά αλλάζετε κάποιες προϋποθέσεις που θα πρέπει να αναθεωρηθούν εκ βαθέων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η διάθεσή σας να κάνετε εντύπωση μέσα από τα λόγια σας ή ακόμα από τις γνώσεις ή την εμπειρία σας θα σας σπρώξει να κάνετε είτε ανακοινώσεις σε πολλά άτομα είτε να βγείτε μπροστά και να πάρετε πρωτοβουλίες.
Ερωτικά: Επειδή βγάζετε πιο εύκολα τον ερωτισμό σας προς τα έξω ίσως να βρεθείτε σε κατάσταση πάθους. Η νέα γνωριμία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας ανεβάσει περισσότερο το ηθικό. Η σχέση επίσης με ένα πρόσωπο που βρίσκεται εκτός από το μέρος που ζείτε θα είναι μια καλή επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν θέλετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο το οποίο θα σας συμφέρει να το κάνετε γρήγορα. Είναι καλή περίοδος για συνεργασίες αλλά και ανοίγματα τα οποία μπορεί να σας κάνουν να ελιχθείτε. Χρήματα από μια πώληση θα σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θέλετε δεν θέλετε κερδίζετε τις εντυπώσεις οι οποίες είναι με το μέρος σας. Καλό είναι να δείξετε τα θερμά σας συναισθήματα και να προσπαθήσετε να είστε κοντά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οικονομικές υπερβολές ίσως να σας αποπροσανατολίσουν.
Ερωτικά: Αλλάζει τελείως το ερωτικό τοπίο στην ζωή σας και για αυτό θα προσπαθήσετε να γίνετε περισσότερο ουσιαστικοί και όχι τυπικοί. Παρόλο που νιώθετε μια απόσταση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τελικά θα κάνετε την υπέρβαση, κυρίως αν είναι Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που μέσα από αυτές θα αποδείξετε τα δικά σας ταλέντα. Ίσως να έχετε ανάγκη παραπάνω την εκτίμηση των γύρω σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μια συζήτηση που θα κάνετε εφ όλης της ύλης θα δείτε ότι θα σας ανατρέψει κάποιες αποφάσεις οι οποίες ήταν για σας δεδομένες.
Ερωτικά: Η καλή επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα δείτε ότι θα ανατρέψει κάποια άσχημα ή δύσκολα δεδομένα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μην κρατήσετε πολύ μεγάλες αποστάσεις γιατί ίσως να παρεξηγηθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε μεγάλες ευκαιρίες. Ίσως να σας βγει ξαφνικά κάτι πολύ ενδιαφέρον από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη για λίγο να ξεκουραστείτε ή να αποφύγετε τον ανταγωνισμό.
Ερωτικά: Κάποιες μνήμες συναισθηματικές θα σας ευαισθητοποιήσουν. Ίσως να βρεθείτε ξαφνικά με έναν Υδροχόο αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να τα ξαναβρείτε όπως παλιά. Η σχέση με Σκορπιό θα σας αναστατώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν νέες προοπτικές. Η δράση σας ίσως να είναι πιο βαθιά και περισσότερο ουσιαστική. Πάντως θα περάσετε σε φάση όπου θα γίνετε πιο προσεκτικοί σε όλα τα θέματα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είναι σημαντικό να νιώσετε ότι αναβαθμίζεστε και ίσως εκτίθεστε περισσότερο στα μάτια των άλλων αλλά δεν σας νοιάζει γιατί νιώθετε δυνατοί και δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη τους.
Ερωτικά: Είστε ενθουσιασμένοι και ερωτικοί. Η δύναμη του ωροσκοπίου σας αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος είναι άτομα που σας κάνουν καλό σε ψυχικό επίπεδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που διεκδικείτε κάποια παραπάνω πράγματα αλλά υπάρχει μια εσωτερική φοβία για το ποιο θα είναι τελικά το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε περισσότερο δραστήριοι και δυνατοί με την βοήθεια του Ερμή που έχει μπει στο ζώδιό σας και σίγουρα θα ξεκινήσετε να κατεβάζετε ιδέες αλλά και να δημιουργείτε κάποια προσωπικά σας πράγματα.
Ερωτικά: Είστε στην φάση που διερευνάτε την ποιότητα του ατόμου που είστε μαζί γιατί δεν έχετε βαθιά και μεγάλη εμπιστοσύνη. Σωστό θα είναι να είστε ανοικτοί και ειλικρινείς γιατί αυτό θα είναι το καλύτερο για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κερδίσετε την εκτίμηση και τον θαυμασμό ή κάποιων συνεργατών ή ακόμα και αντιπάλων και ίσως αυτό να σας δημιουργεί μια συμπεριφορά που θα έχει και ίντριγκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε πολύ δυνατοί και θα πετύχετε καλά αποτελέσματα τα οποία θα σας δημιουργήσουν σταθερότητα και επιτυχία. Το σίγουρο είναι ότι όταν κρατάτε την πίστη σας ψηλά, το όραμά σας μπορεί εύκολα να επιτευχθεί.
Ερωτικά: Το να διεκδικείτε ένα πρόσωπο μάλλον είναι εύκολο για σας και ο λόγος είναι ότι μπορείτε να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα και να έχετε την ανταπόκριση που θέλετε. Το Λιοντάρι, ο Υδροχόος και ο Ιχθύς θα είναι κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πρόταση που θα σας γίνει και ίσως να σας φανεί ξαφνική θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων πολύμηνων προσπαθειών. Ίσως να πάρετε και κάποια χρήματα τα οποία σας είναι απαραίτητα για να καλύψετε λογαριασμούς, κυρίως οικογενειακούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η εμπειρία που έχετε από κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας φέρνουν προσωπική εκτίμηση για πράγματα ίσως να είναι κάπως αποκαρδιωτική γιατί δεν θα είναι και πολύ στα μέτρα σας.
Ερωτικά: Ίσως να είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι αλλά με ένα πρόσωπο που δεν μπορείτε να το προσεγγίσετε εύκολα γιατί δεν είναι του χεριού σας ή δεν μπορείτε να τα βρείτε σε συναισθηματικό επίπεδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε προσαρμοσμένοι στα νέα μέτρα και δεν μπορείτε να παραμελήσετε κάποια πράγματα τα οποία σας κάνουν ναι μεν τυπικούς αλλά και σας προστατεύουν από πιθανά λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αποφασίσει να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα άτομα που ίσως να θέλουν να είναι πολύ κοντά σας. Κυρίως να ανταλλάξετε πληροφορίες με πρόσωπα που προς το παρόν μπορεί μην είναι και πολύ γνωστά σας.
Ερωτικά: Η ιδιόρρυθμη σχέση με το Λιοντάρι θα σας ανατρέψει κάποιες σταθερές τακτικές. Ίσως να βγείτε και από τα ρούχα σας γιατί θα νιώσετε ότι πάνε να σας καπελώσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι έχετε ανάγκη από κάποιες συνεργασίες αλλά ίσως οι όροι τους να μην είναι και τόσο θετικοί για σας. Για αυτό πριν πάρετε κάποια απόφαση να είστε προσεκτικοί.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger