E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εξιχνιάστηκε δολοφονία σε πρατήριο καυσίμων – Δράστης 13χρονο αγόρι!

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013


Στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας ενός 36χρονου υπάλληλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2010, προχώρησε η αστυνομία. Η ανακάλυψη των υπόπτων, προκαλεί σοκ, καθώς πρόκειται για δύο νεαρά αγόρια, 16 και 22 ετών, κάτι που σημαίνει πως ήταν 13 και 19 ετών, αντίστοιχα, όταν διέπραξαν τη ληστεία και τον φόνο!
Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των δραστών, καθώς ο 16χρονος, επιχείρησε την Πέμπτη, να μπει σε κατάστημα ψιλικών, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και κρατώντας μαχαίρι, με σκοπό να ληστέψει την ιδιοκτήτρια. Όμως, στο σημείο βρέθηκαν άντρες της αστυνομίας, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε πως ο 16χρονος, μαζί με τον 22χρονο, ήταν οι δράστες της ληστείας μετά φόνου, τον Δεκέμβριο του 2010, στο Μελίσσι Κορινθίας. Τότε, με την απειλή του όπλου, κατάφεραν να αποσπάσουν από το ταμείο το ποσό των 100 ευρώ, ενώ φεύγοντας, ο ένας εκ των δύο, πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Μετά από οργανωμένη επιχείρηση, αστυνομικοί εντόπισαν στο Πάσιο Κορινθίας και συνέλαβαν τον 22χρονο. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger