E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο! Έγκυος πέθανε, γέννησε και επέστρεψε στη ζωή! (vid)

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013



Διαβάστε την απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας από το Τέξας που γέννησε ενώ οι γιατροί πίστευαν ότι είχε χάσει τη ζωή της και στη συνέχεια επανήλθε (Vid)

Όταν η νεαρή δασκάλα από το Τέξας λιποθύμησε, οι συνάδερφοι της έσπευσαν για βοήθεια. Η έγκυος γυναίκα, σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν "κλινικά" νεκρή. Ωστόσο γέννησε και μετά από λίγο επανήλθε στη ζωή.

Η βρετανίδα Erica Nigrelli που εργάζεται στο Elkins High School στο Μισούρι του Τέξας, λιποθύμησε στο γραφείο συναδέλφου της μετά από 36 εβδομάδες εγκυμοσύνης.

Η ίδια δήλωσε μετά το πέρας της απίστευτης περιπέτειας της. "Αισθάνθηκα μια απότομη αδιαθεσία. ακούμπησα το κεφάλι μου στο γραφείο και έχασα τις αισθήσεις μου". Ο σύζυγος της, Nathan, εργάζεται και ο ίδιος στο σχολείο.

"Άνοιξα την πόρτα και την είδα ξαπλωμένη, αναίσθητη στο πάτωμα", δήλωσε. Η καρδιά της Nigrelli σταμάτησε. Δάσκαλοι του σχολείου άρχισαν να τις παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και να της κάνουν μαλάξεις, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Όπως δήλωσαν, χρησιμοποίησαν μάλιστα απινιδωτή.

Τρεις μήνες μετά τη διάσωση της, οι συνάδερφοι της βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους να την κρατήσουν στη ζωή, από την Πολιτεία του Τέξας.

Οι γιατροί παρέλαβαν την δασκάλα και την υπέβαλαν αμέσως σε καισαρική. Τεχνικά πρόκειται, όπως είπαν, για μια "μετά θάνατον γέννα", καθώς η καρδιά της δεν λειτουργούσε. Η γυναίκα έπασχε από "υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια".

"Δύο ζωές έδιναν ταυτόχρονη μάχη με τον θάνατο", δήλωσε ο γιατρός που έφερε με επιτυχία το παιδί της στον κόσμο.

Μετά τη γέννα η καρδιά της μόλις 32 ετών Nigrelli επανήλθε, και οι γιατροί της τοποθέτησαν βηματοδότη. Το υγιέστατο μωρό της, η μικρή Elayna ζυγίζει σήμερα 4 κιλά και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα αναπνέει χωρίς υποβοήθεια οξυγόνου.
Woman Dies, Comes Back to Life After Having Baby από CDemo83

foxnews.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger