E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τέλειο ή απλά ανατριχιαστικό; Ιαπωνική εταιρεία φτιάχνει κούκλες με τα πρόσωπα των πελατών!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013



Εσείς θα το τολμούσατε;

Όλες μας μεγαλώσαμε παίζοντας με τις αγαπημένες μας κούκλες, που είτε πίναμε μαζί τους τσάι σαν φίλες, είτε, όταν μας έπιαναν τα μητρικά μας, κάναμε ότι ήταν τα παιδιά μας!

Πώς θα σας φαινόταν όμως, αν στο σώμα μιας πλαστικής κούκλας βλέπατε το... πρόσωπό σας;

Ιαπωνική εταιρεία λοιπόν, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη πιστέψτε μας, ξεκίνησε ένα νέο project σύμφωνα με το οποίο, μέσω φυσικά κατάλληλης επεξεργασίας, η εικόνα της πελάτισσας μπορεί να αποτυπωθεί πάνω στο κεφάλι μιας συνηθισμένης κούκλας και στη συνέχεια να την... πάρει μαζί της στο σπίτι σαν σουβενίρ ή και διακοσμητικό χώρου!

Η διαδικασία είναι απλή, για τον πελάτη πάντα, μιας και το μόνο που έχει να κάνει είναι να φωτογραφηθεί! Στη συνέχεια, αναλαμβάνουν δράση τα μεγάλα μυαλά της εταιρείας και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό! Ή μήπως όχι;

Οι ιθύνοντες της εταιρείας πάντως υποστηρίζουν ότι ήδη πολλές γυναίκες τους έχουν επισκεφτεί, μιας και θέλουν να μείνουν για πάντα αποτυπωμένα τα πρόσωπά τους, με το γαμήλιο μακιγιάζ και χτένισμα για παράδειγμα, ή με την εμφάνισή που είχαν σε κάποια άλλη σημαντική για εκείνες μέρα!

Εμάς πάντως μας φαίνεται λίγο ανατριχιαστικό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη κυκλοφορούν, στην Ιαπωνία πάντα, αστεία του τύπου: «Ότι κι αν κάνετε μην τις κοιτάξετε στα μάτια»! Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...




Πηγή: queen.gr 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger