E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πατέρας έβαλε το 6 εβδομάδων μωρό του στην κατάψυξη γιατί δεν τον άφηνε να κοιμηθεί

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σοκαρισμένη παρακολουθεί για ακόμη μια φορά η κοινωνία στην πολιτεία της Ουάσινγκτον την υπόθεση του απαράδεκτου πατέρα ο οποίος δεν δίστασε να βάλει την μόλις έξι μηνών κόρη του στον καταψύκτη για να μην τον ενοχλεί ενώ κοιμάται.

Το άτυχο μωράκι φέρεται πως έκλαιγε συνεχώς και ο πατέρας του αποφάσισε να το βάλει στους -12 βαθμούς Κελσίου για περίπου μια ώρα για να μπορέσει να κοιμηθεί.

Το νεογνό σώθηκε όταν μετά από μία ώρα ο πατέρας της την έβγαλε από τον καταψύκτη τη στιγμή που η 22χρονη μητέρα του παιδιού επέστρεψε στο λυόμενο του ζευγαριού.

Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι το κοριτσάκι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά δεν είναι σίγουροι εάν θα παρουσιάσει επιπλοκές στη συνέχεια, καθώς η θερμοκρασία του έχει πέσει στους 28 βαθμούς, ενώ έχει κάταγμα στο ένα χέρι και το ένα πόδι και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Από την πλευρά του ο 25χρονος αφού έδωσε μια πληθώρα διαφορετικών εξηγήσεων παραδέχθηκε την πράξη του, αλλά την Τρίτη, ενώπιον δικαστηρίου δήλωσε αθώος.

Ωστόσο, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση κατά ανηλίκου και εγκληματική κακομεταχείριση, ενώ κρίθηκε προφυλακιστέος έναντι εγγύησης 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger