E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Ο Μπιν Λάντεν αυτοκτόνησε, δεν δολοφονήθηκε» λέει ο πρώην σωματοφύλακάς του

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο πρώην σωματοφύλακας του Οσάμα Μπιν Λάντεν, Ναμπίλ Ναΐμ Αμπντούλ Φατάχ, εξέφρασε την άποψη πως ο άλλοτε ηγέτης της Αλ Κάιντα δεν δολοφονήθηκε από άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, αλλά αυτοκτόνησε πυροδοτώντας εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.
Ο Φατάχ, μιλώντας στην εφημερίδα Gulf News, ισχυρίστηκε ότι ο Μπιν Λάντεν πυροδότησε εκρηκτικά που είχε ζώσει επάνω του, και ανατινάχτηκε προτού καν προλάβουν να εισβάλουν στο κρησφύτετό του οι ειδικά εκπαιδευμένοι αμερικανοί στρατιώτες, οι οποίοι κατάφεραν, ωστόσο, να σκοτώσουν τους δύο φρουρούς του, ενώ πέτυχαν τον ηγέτη της Αλ Κάιντα μόνο με μία σφαίρα, στον μηρό.
Παραδέχθηκε βέβαια πως δεν ήταν παρών τη στιγμή του θανάτου του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ωστόσο ένας συγγενής του του μετέφερε ότι ακριβώς συνέβη. Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού των ΗΠΑ, (SEALs) εισέβαλλαν στο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν στο Αμποταμπάντ, στις 2 Μαΐου 2011, στο πλαίσιο της επιχείρησης Geronimo. Ο πρώην σωματοφύλακάς του δήλωσε, ακόμα, πως ο Μπιν Λάντεν αυτοκτόνησε «για να πάρει τα μυστικά του μαζί του».

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger