E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τέλος ο μύθος του άκακου δελφινιού: Βιάζουν ανθρώπους, δολοφονούν μωρά, κακοποιούν ομαδικά τα θηλυκά [βίντεο]

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η μόδα της υποβοηθούμενης από δελφίνια εγκυμοσύνης. Ναι, καλά ακούσατε...

Πρόκειται για μέθοδο σύνδεσης του αγέννητου ακόμη παιδιού με τον κόσμο της άγριας φύσης, προσφέροντας ηρεμία στις εγκυμονούσες, ενώ θεωρείται και εξαιρετικά ευεργετική για τα έμβρυα που αν και «απομονωμένα» στην κοιλιά της μητέρας τους, επηρεάζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τα ερεθίσματα του εξωτερικού περιβάλλοντος: δηλαδή του σώματος της μητέρας τους και κατ' επέκταση του φυσικού κόσμου που το περιβάλλει.

Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, πρόκειται για εξαιρετικά κακή ιδέα, καθώς μπορεί μεν τα γλυκύτατα θηλαστικά να φημίζονται για την ικανότητά τους να «δένονται» με τους ανθρώπους, μολαταύτα πρόκειται για απίστευτα επικίνδυνα ζώα.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου έχουν προσπαθήσει να βιάσουν και να πνίξουν ανθρώπους, ενώ έχει καταγραφεί από επιστήμονες η τάση τους να κακοποιούν και να βιάζουν ομαδικά τα θηλυκά, αιχμαλωτίζοντάς τα για ολόκληρες εβδομάδες. Επίσης, διασκεδάζουν δολοφονώντας μωρά φώκιες, καθώς και μωρά αρσενικών δελφινιών ανταγωνιστών, καθώς μόλις το μικρό πεθάνει το θηλυκό είναι έτοιμο να βιαστεί και να γονιμοποιηθεί αμέσως.

Εκτός και αν έχουν μεγαλώσει σε αιχμαλωσία, εκπαιδευόμενα να αλληλεπιδρούν με ασφάλεια, τα δελφίνια δεν παύουν να είναι ζώα με απρόβλεπτες αντιδράσεις που μπορούν να φτάσουν τα 250 κιλά.

Δείτε παλαιότερο βίντεο σεξουαλικής επίθεσης δελφινιού σε γυναίκα και πιο συγκεκριμένα στα γεννητικά της όργανα:


http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger