E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Υπάρχει πιθανότητα να είναι ζωντανή»: 20 νέοι ύποπτοι για τη χαμένη Μαντλίν

Σάββατο 18 Μαΐου 2013



Νέες εξελίξεις και νέους υπόπτους έχουν αποφέρει οι έρευνες σχετικά με την αναζήτηση της αγνοούμενης Μαντλίν ΜακΚαν, του τρίχρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007, κατά τη διάρκεια των διακοπών με τους γονείς στην Πορτογαλία.
Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα της Βρετανίας, η Scotland Yard, που έχει αναλάβει την ευθύνη των ερευνών, έχει εντοπίσει και ταυτοποιήσει 20 νέους υπόπτους που σχετίζονται με την υπόθεση. Οι γονείς της, Κέιτ και Γκέρι ΜακΚαν, δηλώνουν, πως τα όσα στοιχεία εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό, τους δίνουν την ελπίδα πως το κοριτσάκι του είναι ακόνη ζωντανό. «Είναι ενθαρρυντικά τα στοιχεία» δηλώνουν.
Όμως, οι αξιωματούχοι από τη Λισαβόνα, έχουν αναφέρει στους Βρετανούς ομόλογούς τους, πως σύμφωνα με την πορτογαλική νομοθεσία, ο φάκελος δεν μπορεί να ανοίξει και πάλι, εκτός και αν υπάρχουν νέα και αδιάσειστα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση. Μάλιστα, είναι ανένδοτοι στο να αρχίσουν και πάλι οι ίδιοι τις έρευνες για να βρεθεί η αλήθεια σχετικά με την τύχη της Μαντλίν.
Υψηλού επιπέδου συζητήσεις έχουν γίνει και στη Βρετανία, σχετικά με τη αν η Scotland Yard έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη δική της, αυτούσια έρευνα, χωρίς τη συνεργασία των πορτογάλων.Εξάλλου, η βρετανική αστυνομία, δεν έχει δικαιοδοσία στην Πορτογαλία, αλλά μπορεί μέσω της έρευνας να ασκήσει ποινικές διώξεις κατά Βρετανών υπόπτων που μπορεί να συνδέονται με την εξαφάνιση του κοριτσιού. Φυσικά, υπάρχει το σημαντικότατο πρόβλημα της χρηματοδότησης μιας τέτοιας ενέργειας.
Παρά το γεγονός πως το βράδυ της Παρασκευής, ντεντέκτιβ αποκάλυψε πως έγινε μια νέα συνάντηση αξιωματούχων στην Πορτογαλία σχετικά με την υπόθεση, αλλά και πως έχουν στη διάθεση τους μερικούς νέους υπόπτους, δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, οι νέοι ύποπτοι ανέρχονται στους 20. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Υπάρχουν και μερικοί, που υπήρχαν από την αρχή στο “στόχαστρο” και εξετάστηκαν από τις Αρχές, αλλά όχι όπως θα θέλαμε. Θα προχωρήσουμε σε μια επανεξέταση, μόνο και μόνο και για να εξαλείψουμε όλες τις πιθανότητες διασύνδεσής τους με τη Μαντλίν» δήλωσε ο Κάμπελ.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger