E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιδιωτικοποιούν τώρα και το Νερό!!! 4 οι ενδιαφερόμενοι

Τρίτη 30 Απριλίου 2013


Έληξε η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών για την απόκτηση του 51% της Εταιρείας Ύδρευσης και ΑποχέτευσηςΘεσσαλονίκης. Και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μεταξύ των ενδιαφερόμενων
Σε τέσσερα ανήλθαν τα επενδυτικά σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον,  έως τις 5 μ.μ. της Μεγάλης Δευτέρας, όταν και έληξε η προθεσμία, για την απόκτηση του 51% της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για:
*Τη γαλλική Suez Environment (από κοινού με την ΄Ακτωρ του ομίλου Ελλάκτωρ)
*Τη ΓΕΚ (σε κοινό σχήμα με τον επιχειρηματία Αποστολόπουλο του ομίλου Ιατρικού Αθηνών και με ισραηλινή εταιρεία ύδρευσης)
*Τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη
*Την “Κίνηση 136″ (μια πρωτοβουλία πολιτών που εναντιώνεται στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και αντιπροτείνει την κοινωνική διαχείρισή της, μέσω συνεταιρισμών σε επίπεδο γειτονιάς).
Σύμφωνα με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), οι σύμβουλοι αξιοποίησης θα αξιολογήσουν τις υποβληθείσες προτάσεις και θα υποβάλουν τις εισηγήσεις τους σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger