E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προικισμένη Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε και τα «ποστάρει» όλα [εικόνες]

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, η Πηνελόπη Πλάκα πόσταρε στο twitter της μια άκρως προκλητική φωτογραφία της. Κάτι που μάλλον δεν είναι τυχαίο.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Πρωινό Mou, όταν το αποκάλυψε κατά λάθος η Φαίη Σκορδά, η Πηνελόπη Πλάκα έδειξε γιατί θεωρείται η πλέον σέξι από τις ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ποστάροντας την συγκεκριμένη λήψη.

Η αλήθεια είναι ότι η -κατά γενική ομολογία ταλαντούχα- Πηνελόπη συνηθίζει να δημοσιεύει στο twitter της λήψεις από φωτογραφήσεις που έχει κάνει.

Καθώς επίσης links σε άρθρα που έχουν γραφτεί για εκείνη και quotes όπως «Ο νομπελίστας ο William Gibson λέει: Προτού διαγνώσεις στον εαυτό σου κατάθλιψη-χαμηλή αυτοεκτίμηση, βεβαιώσου ότι δεν περιβάλλεσαι από μαλάκες».

Οι οποίες μπορεί να μην είναι από την φύση τους πολύ προκλητικές. Όμως γίνονται έτσι εξαιτίας των πληθωρικών σωματικών της προσόντων.

Προσόντα που είναι εμφανή ακόμη και σε σκηνές από την παράσταση «Είδα το Χάρη με τα μάτια μου», στην οποία συμπρωταγωνιστεί.

Καθώς επίσης σε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger