E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μάθετε πώς ο έρωτας δρα υπέρ της μακροζωίας και της διατήρησης της νεανικότητά σας!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013


Γιατί τελικά ο έρωτας κάνει καλό και στη υγεία σας

Μήπως ήρθε η ώρα να αφεθείτε στον έρωτα και στη μοναδική ενέργεια που λαμβάνετε όταν αγαπάτε και αγαπιέστε από τον άνθρωπό σας; Οι επιστήμονες μας παροτρύνουν να... αφεθούμε στη μαγεία του έρωτα, αφού τα οφέλη του είναι σπουδαία. Ποια είναι αυτά; Σας χαρίζει χρόνια ζωής και σας βοηθάει να διατηρείτε για περισσότερο διάστημα τη νεανική σας όψη.

Η ύπαρξη αγάπης και έρωτα στη ζωή μας, διεγείρει τις αντιγηραντικές ορμόνες μας και προκαλεί χημικές αντιδράσεις, οι οποίες κάνουν το δέρμα να ακτινοβολεί και να λάμπει από υγεία. Ναι καλά διαβάσατε. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Πέραν όμως από το δέρμα, ο έρωτας και η αγάπη κάνουν καλό και στη υγεία μας, μιας και μελέτες έδειξαν ότι οι άνθρωποι που είναι χορτασμένοι από αγάπη, έχουν λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν σοβαρές ασθένειες όπως: καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και κατάθλιψη.

Όταν είμαστε ερωτευμένοι, αυξάνονται τα επίπεδα ενδορφινών στον οργανισμό μας, έχοντας σαν αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και επομένως την καλύτερη οξυγόνωση του οργανισμού μας. Η αγάπη είναι το απόλυτο αγχολυτικό. Μας βοηθάει να έχουμε θετικά συναισθήματα και να είμαστε αισιόδοξοι.


Το πόρισμα; Αγαπήστε και αγαπηθείτε, σας κάνει καλό, όπως και να έχει!

Κείμενο: Δήμητρα Τσιγγενέ

Πηγή: http://www.queen.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger