E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καταρρέει ο μύθος , Ξανθιά αποδεικνύεται πιο έξυπνη και από τον Αϊνστάιν!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013



Τον μύθο για τις ξανθιές τον γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, αφού μέχρι και ανέκδοτα έχουν βγει στο όνομά τους που αφορούν το πόσο έξυπνες είναι! Ωστόσο ένα ξανθό κορίτσι έρχεται να βάλει τέλος σε όλα αυτά και να αποδείξει ότι όχι μόνο έξυπνη είναι αλλά και σε τεστ που της έγινε ξεπερνά και τον Αϊνστάιν.

Η 16χρονη Λαουρέν, εξέπληξε τους δασκάλους της, σε τεστ εγκεφάλου που διενεργήθηκε σε σχολείο του Έσσεξ της Αγγλίας, με σκορ 161 έχοντας έτσι υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης και από τον ίδιο τον Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Στην ηλικία αυτή τα περισσότερα κορίτσια ασχολούνται με άλλα πράγματα, όπως το ψεύτικο μαύρισμα, τις ξανθές ανταύγειες, το μανικιούρ και τα αγόρια τους, έχοντας σε δεύτερη μοίρα το σχολείο.

Η μικρή αποδεικνύεται ότι μπορεί να τα συνδυάζει όλα αφού και όμορφη είναι και έξυπνη.
Ύστερα από το τεστ που έγινε τα αποτελέσματα έδειξαν ότι εκτός από τον Αϊνστάιν, περνά και άλλα μυαλά που έχουν αφήσει ιστορία με το μυαλό τους και τα επιτεύγματά τους, όπως είναι ο Στίβεν Χόκινγκ και ο Μπιλ Γκέιτς, οι οποίοι είχαν σκορ 160.
Η έφηβη Λαουρέν δήλωσε: «Ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα και για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα δάκρυσα από χαρά». Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι ήμουν έξυπνη, γιατί οι καθηγητές μού έβαζαν υψηλούς βαθμούς, αλλά λόγω αυτών που ακούγονταν στο σχολείο για τις ξανθιές άρχισα αμφισβητώ το μυαλό μου».

Η Λαουρέν είναι μαθήτρια του Roding Valley High School του Λούτον στην περιοχή Έσσεξ. Όπως δήλωσε έχει ως στόχο να λάβει τον υψηλότερο βαθμό στη φυσική (A-Levels) και τα μαθηματικά και μετά το καλοκαίρι θα ήθελε να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.
koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger