E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

13 λόγοι για να πάρετε διαζύγιο κατά τη διάρκεια του 2013!

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013



Ο νέος χρόνος ήρθε και εσείς δεν ξέρετε αν θα συνεχίσετε να είστε παντρεμένο και αυτή τη χρονιά ς. Ο γάμος σας θα πάει καλύτερα ή θα πάρει τον… κατήφορο; Ο ειδικός σε θέματα γάμου, Χένρι Γκόρμπιν, μέσω της Huffington Post παραθέτει τους 13 λόγους που θα σας κάνουν να επισκεφτείτε τον δικηγόρο σας, για την έκδοση του διαζυγίου, μέσα στο 2013.
1. Σταματήσατε να επικοινωνείτε μεταξύ σας.
2. Δεν έχετε οικειότητα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα παντρεμένα ζευγάρια δεν έχουν μεταξύ τους οικειότητα και δεν δείχνουν την απαραίτητη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ.
3. Είστε υπερχρεωμένοι! Η μη οικονομική σταθερότητα είναι ένας από τους βασικότερους λόγους διαζυγίων.
4. Έχετε προβλήματα αλκοολισμού, εθισμό σε ναρκωτικά ή σε φάρμακα και δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Ή βρείτε τη δύναμη να τα καταπολεμήσετε ή -πριν καν το καταλάβετε- θα βρεθείτε χωρισμένοι.
5. Περνάτε διαρκώς όλο και περισσότερο χρόνο μακριά από την οικογένεια σας και το σπίτι σας. Αφήνετε την καριέρα σας και τις εξωτερικές δραστηριότητές σας να είναι πάνω από την οικογενειακή σας ζωή. Πρόκειται για μια από τις πιο κλασικές αιτίες χωρισμού…
6. Έχετε έναν καινούργιο δεσμό (ή και παραπάνω από έναν). Αναπτύσσετε συναισθήματα για κάποιο άλλο πρόσωπο εκτός του συντρόφου σας.
7. Ξεχνάτε (ηθελημένα ή άθελα) σημαντικές ημερομηνίες, όπως γενέθλια, επετείους και άλλες σημαντικές στιγμές της συντρόφου ή των παιδιών σας. Τα μικρά πράγματα έχουν μεγάλη σημασία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα άτομα δεν θυμούνται καμιά από τις «ειδικές» ημερομηνίες της ζωής τους ή δεν τις γιορτάζουν με αποτέλεσμα να οδηγούνται στον χωρισμό.
8. Είστε εθισμένοι στο ίντερνετ, περνάτε πολλές ώρες από την ημέρα σας μπροστά στην οθόνη του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή και δεν έχετε χρόνο για την οικογένεια σας. Πλέον, το ίντερνετ αλλά και οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι από τις σημαντικότερους λόγους χωρισμού.
9. Φέρεστε άσχημα στη σύντροφό σας, σωματικά ή λεκτικά. Η κακοποίηση είναι από τις πρώτες σε αριθμό αιτίες για να έρθει ο χωρισμός.
10. Είστε εθισμένος στο πορνό.
11. Είστε υπερκαταναλωτικός! Είτε η τσιγγουνιά είτε ο υπερκαταναλωτισμός μπορούν να οδηγήσουν στο διαζύγιο.
12. Δεν είστε πια ερωτευμένος με τη σύντροφό σας. Δεν νιώθετε αγάπη για εκείνη και δεν έχετε και τη διάθεση να δουλέψετε πάνω στη σχέση σας.
13. Δεν αφήνετε να περάσει απαρατήρητο το παραμικρό. Δεν μπορείτε να ξεχάσετε απλά κάτι που έκανε και σας ενόχλησε. Έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από εκείνη και θεωρείτε πως ποτέ δεν θα μπορέσει να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους με ό, τι και αν κάνει. Να θυμάστε πως έχετε να κάνετε με άνθρωπο και πως κανείς δεν είναι τέλειος!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger