E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Ταξιδεύει στη Γερμανία για την επέμβαση που θα τον κρατήσει στη ζωή!

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Η κατάσταση της υγείας του είναι σε οριακό σημείο και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Γιώργος Δασκαλάκης από μικροφώνου ευχαρίστησε το κοινό του στο Chorus Live και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια. Δυνατός όσο ποτέ άφησε στην άκρη την ματαιοδοξία της εικόνας, το σταριλίκι και την προβολή και επικεντρώθηκε στο πολυτιμότερο αγαθό. Την υγεία του. Άλλωστε δεν είναι μόνος του.


Τόσο η γυναίκα του Φωτεινή αλλά και ο γιος του περιμένουν από αυτόν. Και όταν είσαι νέος έχεις οικογένεια, είσαι ικανός και ταλαντούχος μουσικά και έχεις και ν΄αντιμετωπίσεις τον από τραγικές αμέλειες των γιατρών, τότε απαιτούνται πολλά κότσια και τεράστια δύναμη ψυχής για να τα καταφέρεις. Και ο Γιώργος τα έχει. Δεν είναι τυχαίο πώς αποφάσισε- χωρίς να το σκεφτεί στιγμή-να ταξιδέψει το δυνατόν συντομότερο στη Γερμανία για την επέμβαση που θα τον κρατήσει στη ζωή.

«Δυστυχώς η πίεση ήταν μεγάλη και όλο αυτό βγήκε στις εξετάσεις μου. Ταξιδεύω την Δευτέρα 21 Γενάρη στην Γερμανία με σκοπό να κάνω την επέμβαση την επόμενη μέρα. Θέλω πολύ να είναι η τελευταία. Έχω κουραστεί έξι σχεδόν χρόνια τώρα να με τρυπάνε και στο τέλος να είμαι πάλι στην αρχή. Μακάρι να τελειώσω και έχει ο Θεός. Θα τα καταφέρω και θα γυρίσω στη δουλειά μου». Να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας να πάνε όλα καλά!

http://blogs.gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger