E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συζυγος της χρονιας: Εκανε λεσβιακο σεξ κι ο αντρας της παρακολουθουσε μεσω Skype

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012


Όταν είσαι Αμερικανός στρατιώτης στο Αφγανιστάν η ζωή δεν είναι εύκολη όχι μόνο λόγω της επικινδυνότητας και των δύσκολων συνθηκών, αλλά και γιατί είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Αν όμως έχεις επιλέξει τη σωστή γυναίκα, αυτή θα κάνει ότι μπορεί για να απαλύνει λίγο τον πόνο σου.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκε η 21χρονη Τζέσικα Ρέιμο, η οποία άκουγε καθημερινά τον 22χρονο σύζυγό της Σον Ρέιμο να παραπονιέται για τη μιζέρια στην οποία βρισκόταν και αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά – και όχι μόνο. Έτσι, ζήτησε από μια γνωστή της να κάνουν σεξ, ενώ ο σύζυγος παρακολουθούσε την όλη πράξη μέσω skype, για να γελάσει λίγο το χειλάκι του.
Μόνο που η γυναίκα δεν μπορούσε να διαλέξει πιο λάθος παρτενέρ, καθώς ήταν ανήλικη και όπως αποδείχτηκε με μεγάλο στόμα, με αποτέλεσμα το δώρο που είπε να κάνει στο σύζυγό της, να την οδηγήσει στο δικαστήριο.
Η 15χρονη νεαρά, άρχισε να διαδίδει δεξιά κι αριστερά τα καμώματά της με την Τζέσικα, μέχρι που η είδηση έφτασε στα αφτιά ενός αστυνομικού και η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Μάλιστα, στο εδώλιο δεν θα καθίσει μόνο η 21χρονη αλλά και ο σύζυγός της που κατηγορούνται ότι ενέπλεξαν ανήλικο σε σεξουαλικές πράξεις, θέτοντας σε κίνδυνο την ψυχική υγεία του παιδιού. Οι ίδιοι πάντως υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν την ηλικία της κοπέλας, η οποία είχε πει στη Τζέσικα ότι ήταν πάνω από 18.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger