E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καθαριστρια στην Κω βρηκε θησαυρο σε κουφαλα δεντρου και τον παρεδωσε!

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, μια γυναίκα του μεροκάματου και των 500€...


Γυναίκα του μεροκάματου και των 500 ευρώ τον μήνα ήταν η Ε. Μανώλη, που βρήκε κρυμμένα στην κουφάλα ενός δέντρου χρυσαφικά και κοσμήματα χιλιάδων ευρώ και τα παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές.


Η ίδια τιμήθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο της Κω κ. Κώστα Καίσερλη γι αυτή της την πράξη σε μια σεμνή τελετή που έγινε στο δημαρχιακό μέγαρο της Κω, αργά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (16-07-2012).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Aegeanews.gr «τα εν λόγω χρυσαφικά τα οποία βρήκε η συγκεκριμένη υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου σε κουφάλα δέντρου απέναντι από την ταβέρνα Βρούβας στο Ψαλίδι πριν από τέσσερις μέρες και τα παρέδωσε στην αστυνομία, είχαν κλαπεί τον τελευταίο μήνα από κοσμηματοπωλείο εντός του ξενοδοχείου Νεπτουν στο Μαστιχάρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πιο μακριά στο Νατούρα Παρκ στο Ψαλίδι (δίπλα στον υδροβιότοπο) βρέθηκαν και οι προθήκες των κοσμημάτων που είχαν κλαπεί από το εν λόγω ξενοδοχείο. 

Η ασφάλεια από τη στιγμή της παράδοσης των κοσμημάτων (χρυσά ρολόγια κοσμήματα κλπ) αξίας περίπου 5-6 χιλιάδων ευρώ (σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις), παρακολουθούσε συστηματικά την περιοχή μήπως και εμφανιστούν οι δράστες για να τα παραλάβουν χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το θέμα από τον δήμο Κω οι έρευνες σταμάτησαν. Η συνολική αξία των κοσμημάτων που είχαν κλαπεί από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν άνω των 100.000 ευρώ. 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger