E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τιτλοι τελους για τον «Ελμο» του Σεσαμι Στριτ - Καταγγελιες για αποπλανηση ανηλικων

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012


Επειτα από 28 συναπτά έτη σε ένα από τα πιο δημοφιλή παιδικά τηλεοπτικά προγράμματα, ο Κέβιν Κλάας, δήλωσε ότι παραιτείται από την εκπομπή εξαιτίας κατηγοριών για σεξουαλικές επαφές με ανήλικα αγόρια.
Την περασμένη Τρίτη κατατέθηκε μήνυση εναντίον του Κλάας από τον Σεσίλ Σίγκλετον, 24 ετών, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο μαριονετίστας τον παρέσυρε σε σεξουαλικές επαφές όταν ήταν 15 ετών.
«Ο Κέβιν Κλας εκμεταλλευόταν ευάλωτα ανήλικα αγόρια, όπως τον Σέσιλ Σίγκλεντον, για να ικανοποιήσει τις διεφθαρμένες σεξουαλικές του ανάγκες», δήλωσε ο δικηγόρος του 34 χρονου, Τζεφ Χέρμαν. «Κάνοντας αυτές τις αποκαλύψεις τώρα, ο Σέσιλ ελπίζει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και ο ίδιος προσπαθεί πλέον να επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος».
Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει τη φωνή του με τον πολύ αγαπητό χαρακτήρα Ελμο αντιμετώπισε κατηγορίες και την προηγούμενη εβδομάδα όταν ένας άλλος άνδρας που είχε κατηγορήσει τον Κλάας ότι είχε σεξουαλικές επαφές μαζί του απέσυρε τις κατηγορίες.
«Η διαμάχη γύρω από την προσωπική ζωή του Κέβιν, έχει αναστατώσει την ομάδα του Σέσαμι Στρίτ, κάτι που κανείς από εμάς δεν θέλει», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παραγωγή της εκπομπής. «Ο Κλας έφυγε λέγοντας ότι δεν μπορούσε πλέον να είναι αποτελεσματικός στη δουλειά του και για τον λόγο αυτόν παραιτήθηκε από την ομάδα του Σέσαμι Στριτ».

http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger