E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νεα στοιχεια για τη BMW M3 2014

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012


Η επόμενη γενιά της εκρηκτικής BMW M3 θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη, τον Μάρτιο του 2013 και θα λανσαριστεί έναν χρόνο αργότερα. Ωστόσο ο διεθνής Τύπος ασχολείται ήδη με το κορυφαίο μοντέλο, αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία.


Μέχρι το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, ωστόσο τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μας δίνουν μια ουσιαστική πρόγευση, για την BMW M3 2014. Η οποία θα είναι η πρώτη, στην ιστορία του μοντέλου, που θα εφοδιάζεται με turbo, εξακύλινδρο σε σειρά, κινητήρα και θα διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Πιθανότατα με το ανανεωμένο κιβώτιο, που χρησιμοποιείται στην M5.

Η απόδοση του κινητήρα θα ανέρχεται, με βάση τις πληροφορίες, στους 456 ίππους και η ροπή στα 650Nm, κοιτώντας στα μάτια τον άμεσο ανταγωνισμό (Mercedes C63 AMG και Audi RS5), ενώ το ηλεκτρονικό διαφορικό M, θα αναβαθμιστεί και θα διατηρηθεί στο οπλοστάσιο του αυτοκινήτου. Αντίθετα, εντελώς νέο θα είναι τη ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης, ενώ ξεκάθαρη είναι η πρόθεση των μηχανικών της βαυαρικής φίρμας, να χαμηλώσουν το βάρος, από τα 1.605 κιλά που ζυγίζει η σημερινή M3.








http://www.autotriti.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger