E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΗΠΑ: Περισσοτερες απο 100 εκατ. ταμπλετες θα πωληθουν φετος

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012


Πάνω από 100 εκατ. ηλεκτρονικές ταμπλέτες ενδέχεται να πωληθούν το τρέχον έτος σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γραφείου ABIresearch, που δημοσιεύονται σήμερα και επιβεβαιώνουν τη δυναμική του συγκεκριμένου κλάδου της αγοράς πληροφορικής, που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση.


«Η αγορά στις ταμπλέτες έχει λάβει μία τάση να φθάσει τα 102 έως 110 εκατ. τεμάχια σε πωλήσεις σε όλον τον κόσμο για το σύνολο του 2012», τόνισε ο Τζςφ Ορ, ειδήμονας σε προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής στο ABIresearch.



Η αγορά στις ταμπλέτες, που σύμφωνα με ορισμένες μελέτες ενδέχεται να ξεπεράσει αυτή των φορητών υπολογιστών σε κάποια χρόνια, σήμερα κυριαρχείται από την εταιρεία Apple και το προϊόν της iPad.



Από τα 25 εκατ. ταμπλέτες που πωλήθηκαν κατά το τρίτο τρίμηνο του 2012, τα 17 εκατ. ήσαν iPad—ποσοστό που ανέρχεται στα δύο τρίτα των πωλήσεων. Η κυριότερος ανταγωνιστής της Apple είναι η νοτιοκορεατική Samsung υπολείπεται κατά πολύ στις πωλήσεις με μόλις 2,4 εκατ. τεμάχια (9,6%).



Οι εταιρείες Samsung, Google και Microsoft πρόσφατα παρουσίασαν τα νέα προϊόντα τους, που φιλοδοξούν να εκθρονίσουν το iPad, ενώ η αγορά αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Σεπτέμβριο από την Apple να παρουσιάσει την ‘μίνι’ εκδοχή της ταμπλέτας της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.real.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger