E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το εχει χασει η Κριστεν Στιουαρτ;

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012



Η συμπεριφορά της τις τελευταίες μέρες και οι αντιδράσεις της, έχουν κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την 22χρονη star. 

Ναι πολλοί έχουν απατήσει τη σχέση τους, πολλοί έχουν χωρίσει με τη σχέση τους και πολλοί έχουν κάνει και τα δύο. Λίγοι όμως έχουν δεχθεί τόση μεγάλη κριτική για αυτό και κατά κύριο λόγο αυτοί οι λίγοι είναι stars. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία όμως φαίνεται να μην μπορεί να το αντέξει. Μάλλον ούτε τον χωρισμό της από τον Ρόμπερτ Πάτινσον, εξαιτίας της απιστίας της. Για την ακρίβεια το έχει χάσει λίγο – ή απλά κάνει τα πάντα για να τη προσέξει και να τη λυπηθεί! 

Η Κρίστεν Στιούαρτ εμφανίστηκε να κάνει βόλτες στους δρόμους του Λος Άντζελες με στυλ… Ρόμπερτ Πάτινσον. Πιο συγκεκριμένα φόραγε το καπέλο και είχε στην πλάτης το σακίδιο του πρώην της (μάλλον τα ξέχασε στη μετακόμιση)! Για τα γυαλιά δεν παίρνουμε όρκο. Και κανείς δεν ξέρει για πιο λόγο. Γιατί η Στιούαρτ θέλει να έχει ένα κομμάτι του πάνω της, αφού δεν έχει τον ίδιο; Ή για να τη δει πόσο πολύ το έχει μετανιώσει και να γυρίσει στο σπίτι; Σε λίγο θα φοράει τα παντελόνια και τις μπλούζες του. Πάντως αν το δούμε και αυτό να πάρουμε τα παιδάκια με τις άσπρες μπλούζες, γιατί η κατάσταση θα έχει ξεφύγει από τον έλεγχο!


http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger