E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οργιο καθηγητριας με πεντε μαθητες την εστειλε φυλακη!

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012



Μια καθηγήτρια Αγγλικών σε σχολείο στο Τέξας καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο καθώς επί δύο ολόκληρους μήνες δίδασκε το σεξ σε πέντε μαθητές της και μάλιστα ομαδικά.

Η 28χρονη καθηγήτρια κατηγορήθηκε πως έκανε ομαδικό σεξ στο σπίτι της με πέντε 18χρονους μαθητές της, κατά διάρκεια του 2011. Η Μπρίτνι Νικολ Κόλεπς (φωτό) είναι παντρεμένη με τρία παιδιά, και ενώ ο στρατιωτικός άντρας της έλειπε σε αποστολή του αμερικάνικου στρατού στο εξωτερικό, καλούσε τους νεαρούς στα σπίτι και τους μυούσε στις χαρές του έρωτα. Μάλιστα, στο δικαστήριο κατέθεσαν και οι πέντε μαθητές της οι οποίοι είπαν ότι τα πάντα έγιναν με τη θέλησή τους και ζήτησαν να απαλλαγεί η καθηγήτρια.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με την καθηγήτρα και τους μαθητές την ώρα του οργίου. Η καθηγήτρια παραδόθηκε και το βίντεο προβλήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές δεν ήταν ανήλικοι αλλά η καθηγήτρια καταδικάστηκε για ανάρμοστη σχέση. Επιπλέον, ο συντετριμμένος σύζυγος δήλωσε έξαλλος με την καθηγήτρια αλλά σκοπεύει να συνεχίσει να είναι μαζί της!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger