E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Kristen Stewart δεν ειναι καθολου ξενερωτη

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012


Το φετινό φεστιβάλ των Καννών είχε μια απροσδόκητη έκπληξη. Το άλλο πρόσωπο της Bella του Twilight, που βρέθηκε –εξαιτίας του On the Road- πολύ έξω από την ζώνη ασφαλείας της.  Εννοείται πως δεν έχει σταματήσει στιγμή να είναι μια άκρως εκνευριστική 22χρονη δισεκατομμυριούχος (βλέπε 20 εκ. δολάρια για το Breaking Dawn) που το μόνο που την νοιάζει είναι να είναι ‘αληθινή’ και να υπηρετεί την ‘τέχνη’ της. Αλλά σε αυτό ακριβώς είναι που ποντάρουμε.


Βάλε στον εαυτό σου στην θέση της. Είσαι 22 χρονών, φουλ ερωτευμένη, με 40 εκ. δολάρια ζεστά στην τσέπη από τα δυο τελευταία Breaking Dawn και άλλα τόσα να σου έρχονται από το Χιονάτη και ο Κυνηγός, το οποίο τα στούντιο έχουν προϋπολογίσει ως τριλογία.
Θα δεχόσουν ποτέ να πάρεις μόλις 200.000 δολάρια για να γδυθείς, έστω και σε μια ταινία τόσο αρχετυπική όσο η κινηματογραφική μεταφορά του On the Road;


Και όχι μόνο να γδυθείς, αλλά να κάνεις τριολέ, μπάφο, ακροβατικά και άλλες ομορφιές υποδυόμενη την 16χρονη σύζυγο του Dean Moriarty;


Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι κάθε συντηρητική soccer μανούλα στην Αμερική θα αρχίσει να τραβάει ταυτόχρονα τα extensions, τα μπότοξ και τις σιλικόνες της φοβούμενη ότι το ‘αγγελούδι’ της θα κάνει ακριβώς τα ίδια. Με τον ταχυδρόμο, τον Μεξικάνο κηπουρό, το τεκνό που καθαρίζει την πισίνα. Η’ και τους τρεις ταυτόχρονα.
Όπως είναι φανερό, αυτή η απόφαση της Kristen δεν είναι επαγγελματική, αρά καθαρά καλλιτεχνική. Πάντα στα πλαίσια της προσπάθειάς της να πείσει πως δεν είναι απλά μια ανακυκλώσιμη teen star, αλλά μια σοβαρή ηθοποιός που ξέρει πώς να ρισκάρει. 


Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος στο On the Road της πάει. Και θα στην έλεγα μέχρι και σέξι, αν ταυτόχρονα δεν επέμενε να δίνει ξενέρωτες συνεντεύξεις με ξενέρωτες απαντήσεις όπως‘Αισθάνθηκα πολύ ασφαλής. Μιλάγαμε συνέχεια με τον σκηνοθέτη και το θέμα δεν ήταν ποτέ για το αν θα έβγαζα τα ρούχα μου ή όχι’


 ? ’Ήθελα να κάνω την σκηνή. Μου αρέσει να τρομοκρατώ τον εαυτό μου, να φτάνω όσο πιο κοντά σε μια εμπειρία είναι δυνατόν’.


Ίσως απλά να έχουν δίκαιο οι ψυχολόγοι που βγαίνουν και δηλώνουν –κρίνοντας από τα δημόσια μπαλαμουτιάσματά τους- ότι οι Pattinson και Stewart κάνουν πάρα πολύ καλό σεξ μεταξύ τους.
Ίσως το στριπτίζ που έκανε, δυο χρόνια πριν, στον James Gandolfini στο Welcome to the Rileys -εκεί που έμοιαζε παραπάνω white trash πόρνη του δεκάευρου από ότι απαιτούσε ο ρόλος-να ήταν απλά μια άτυχη στιγμή.



Κοντός ψαλμός αλληλούια, που λέει και η μάνα μου, αφού και ο επόμενος ρόλος της Kristen έχει την πρόθεση να μας πετάξει τα μάτια έξω.


Συγκεκριμένα στο στο Cali, μια βρώμικη περιπέτεια δράσης που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες, το κορίτσι μας πρώτα γυρίζει ένα ψεύτικο snuff film (σ.σ. το είδος πορνό που καταλήγει με την πρωταγωνίστρια νεκρή) και τσεπώνει τα φράγκα.
Και μετά αναγκάζεται να γυρίσει πίσω –χρόνια μετά –για να σώσει την αδελφή της από πρεζέμπορους, αυτοκτονικούς πορνοσταρ και ένα ψυχωτικό cowboy.

O Michael  Diliberti, σκηνοθέτης και παραγωγός του Cali, τρίβει τα χέρια του που του έκατσε από πουθενά ένα τέτοιο λαχείο. Και φυσικά δηλώνει ‘Η Kristen έχει αποδείξει την αξία της στο box office. Ο ρόλος της στο Cali είναι πιο σέξι και πιο ακραίος από ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Χωρίς αμφιβολία θα αλλάξει τον τρόπο που την αντιμετωπίζει το κοινό’.


Με άλλα λόγια, μόλις βρήκαμε την απάντηση στο ερώτημα του προλόγου.
Όταν η πρώτη σου σκηνή σεξ απαιτεί να αυνανίσεις γυμνή συμπρωταγωνιστές σου, η επόμενη απαιτεί να γυρίσεις χαρντκορ πορνό.
 

ΠΗΓΗ: oneman.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger