E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελλαδα - Τσεχια (19:00, ΕΤ1)

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ελλάδα - Τσεχία, ζευγάρι που ξυπνάει τόσο όμορφες αναμνήσεις. Πέρασαν 8 χρόνια από τότε που στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας έβαζε όπως έπρεπε το κορμί του για να πάρει την κεφαλιά και να στείλει την Εθνική στον τελικό του Euro της Πορτογαλίας. Το τι ακολούθησε το ξέρουν και οι πέτρες.
Το σημερινό ματς δεν είναι ημιτελικός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι ένα παιχνίδι, ωστόσο, που θα κρίνει την πορεία της Εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Μπροστά σε 2.500 Ελληνες τα παλικάρια του Σάντος καλούνται να παρουσιάσουν την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου στον αγώνα με την Πολωνία. Στο 45λεπτο που «πάτησαν» τους διοργανωτές και από ατυχία και μόνο δεν πήραν τη νίκη. Ο Σάντος έχει προβλήματα να επιλύσει. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας, που θα απουσιάσουν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει ήδη φύγει από την αποστολή λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αλλά και ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα επιστρέψει κόντρα στη Ρωσία.
Η Εθνική θα έχει απέναντί της μια ομάδα πληγωμένη από το πρώτο ματς, άρα και επικίνδυνη. Οι Τσέχοι «έφαγαν» 4 γκολ από τους Ρώσους, ο Μπάρος έχει ακούσει τα σχολιανά του, το ίδιο και ο τεχνικός Μίχαλ Μπίλεκ. Ο Σάντος βέβαια γνωρίζει και το έχει μεταδώσει στους διεθνείς ότι είναι ομάδα που όχι απλά χρειάζεται προσοχή, αλλά απόλυτη συγκέντρωση στο ματς μια και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Για την Εθνική το σημερινό ματς είναι κομβικό. Λογικό σε γκρουπ 4 ομάδων. Στο μυαλό όλων βρίσκεται και το γεγονός ότι το 2004 η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε προκριθεί με 4 β. από τον όμιλο. Αρα νίκη σήμερα και εκτός απροόπτου τσεκ-ιν για την επόμενη φάση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάντος άλλαξε την προσφιλή του τακτική και αυτή τη φορά δεν φανέρωσε τα πλάνα του, ούτε σε μια προπόνηση.

http://sday.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger