E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εγινε ομοφυλοφιλος υστερα απο εγκεφαλικο

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012


Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο Κρις Μπιρτς υπέστη μια δραματική αλλαγή τόσο στην προσωπικότητα όσο και στον σεξουαλικό του προσανατολισμό.Κοιτάζοντας παλαιότερες φωτογραφίες, ο 27χρονος σήμερα Κρις δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τον εαυτό τουπριν από το ατύχημα αλλά και να ταυτιστεί μαζί του.Κατά τη διάρκεια μια προπόνησης ράγκμπι ο Κρις είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή αίματος στον εγκέφαλό του και να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.



Πριν το ατύχημα ο νέος εργαζόταν σε τράπεζα, αγαπούσε πολύ το ράγκμπι, λάτρευε τις μπύρες και ήταν η ψυχή του πάρτυ, όπως αναφέρει το skai.gr

«Όταν άρχισα να συνέρχομαι από το ατύχημα συνειδητοποίησα ότι είχα αλλάξει». Ο Κρις εκμυστηρεύεται ότι κατά την μεταβατική περίοδο συνειδητοποίησης της μεταστροφής της σεξουαλικότητάς του ήταν γεμάτος φόβο. Έπρεπε να μοιραστεί με τους οικείους του τον νέο τρόπο που έβλεπε τον κόσμο.

Η πρώην ερωμένη του Κρις πιστεύει ότι ο ίδιος ίσως ήταν πάντα ομοφυλόφιλος και ότι μέσα από το ατύχημα αυτή η κρυμμένη τάση αναδύθηκε. Ο Κρις από την άλλη πλευρά είναι βέβαιος ότι ο νέος του εαυτός είναι παράγωγο της αλλαγής που υπέστη ο εγκέφαλός του ύστερα από το ατύχημα.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger