E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ !! ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ??

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014


Τα χιόνια και το ψύχος παραμονεύουν στην βόρεια, βορειοανατολική Ευρώπη και θα απασχολήσουν στα τέλη του Ιανουαρίου την Ευρώπη και κυρίως τα πιο ανατολικά, νοτιοανατολικά της τμήματα και πιθανότατα και την Ελλάδα.

Ως τις 25-26 Ιανουαρίου, οι χιονοπτώσεις θα παραμονεύουν πάνω από την χώρα μας και θα βρίσκονται σε χώρες των Βαλκανίων και της βόρειας, βορειοανατολικής Ευρώπης. Όλα τα προγνωστικά μας στοιχεία θέλουν το κρύο να επηρεάζει κυρίως την βόρεια Ελλάδα μετά τις 25-26 Ιανουαρίου και προς τα τέλη του Ιανουαρίου, σε συνδυασμό και με χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές, ενώ πιθανότητες να δουν κάποιες χιονοπτώσεις, συγκεντρώνουν και πεδινές περιοχές, της βόρειας όμως μόνο Ελλάδα.

Να τονίσουμε πως κάτι τέτοιο αναμένουμε να συμβεί στα τέλη του μήνα και κυρίως μεταξύ 25-28 Ιανουαρίου. Είναι κάτι που σας τονίζουμε από τις αρχές Ιανουαρίου και στο οποίο επιμένουμε αρκετά. Περιμένουμε νεότερα προγνωστικά μας στοιχεία τις επόμενες ημέρες, για να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί και αν όντως όσα βλέπουμε επηρεάσουν και κομμάτι της Ελλάδας.

Weatherakias Users Information 









Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger