E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στα δικαστήρια για την πρωταγωνίστρια της ταινίας Βαθύ Λαρύγγι...

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013


Η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα της ποpνογραφικής ταινίας "Βαθύ Λαρύγγι" κατέθεσε αγωγή χθες Τρίτη ζητώντας να σταματήσει η διανομή της "Λάβλεϊς" –μία βιογραφικής ταινίας της ποpνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς– που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η Arrow Productions Ltd, ιδιοκτήτρια των δικαιωμάτων της ταινίας του 1972, κατέθεσε αγωγή για τα δικαιώματα ζητώντας 10 εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Μανχάταν κατά των παραγωγών της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Ζέιφριντ και της εταιρείας διανομής της, της Weinstein Company.

Η ταινία "Λάβλεϊς" εξιστορεί την ζωή της ποpνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς (κατά κόσμο Λίντα Μπόρμαν), τον γάμο με τον σύζυγό της Τσακ Τρέινορ, ο οποίος την κακοποιούσε συστηματικά, και το πώς έφθασε να γίνει το "Βαθύ Λαρύγγι". Σύμφωνα με τη δικογραφία, η εταιρεία παραγωγής Weinstein χρησιμοποίησε περισσότερα από πέντε λεπτά πλάνων από το "Βαθύ Λαρύγγι" χωρίς την άδεια της Arrow.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance και πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους την Παρασκευή.



Η Λίντα Λάβλεϊς, η οποία αργότερα στη ζωή της έγινε ακτιβίστρια κατά της ποpνογραφίας, πέθανε σε ηλικία 53 ετών το 2002 υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα τα οποία είχε υποστεί σε τροχαίο.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger