E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτη πρόταση γάμου... κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013


Σε hit του YouTube εξελίσσεται εδώ και λίγες ώρες η πρόταση γάμου που έκανε ένας παίκτης του ράγκμπι, ο οποίος ταξίδεψε από τη Μεγάλη Βρετανία στην Ιταλία για να βρει και να γονατίσει μπροστά στην αγαπημένη του!

Ο Garth Chamberlain, με καταγωγή από την Ζιμπάμπουε αλλά κάτοικος Λονδίνου, σχεδίαζε επί εβδομάδες τον τρόπο με τον οποίο θα ζητούσε από το μοντέλο Tess Montgomery να γίνει γυναίκα του, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

Βάζοντας στο κόλπο το πρακτορείο του μοντέλου, ο 28χρονος αθλητής ζήτησε να της κλείσουν δουλειά σε ξενοδοχείο της Σικελίας, ενώ, παράλληλα, ο ίδιος έκανε αεροπορικώς τα 1.000 μίλια που τους χώριζαν.

Όσο η Tess ετοιμαζόταν για την -υποτιθέμενη- φωτογράφηση, ο Garth μαγνητοσκόπησε με το iPad ένα βίντεο, το οποίο έδειχνε κοινές φωτογραφίες τους, αλλά και την συνάντηση που είχε με τον πατέρα της, στη Σουηδία, προκειμένου να ζητήσει το χέρι της!

Το iPad παραδόθηκε στα χέρια του μοντέλου, το οποίο -εμφανώς συγκινημένο- είδε το βίντεο, αλλά έμεινε άφωνο όταν στο τέλος είδε τον αγαπημένο της να εμφανίζεται και ναι να γονατίζει μπροστά της, βγάζοντας το δαχτυλίδι από την τσέπη!

Μην το ρωτάς «ναι» ήταν η απάντηση!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger