E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έχασε η Παλμέιρας και του έκοψαν το αυτί! (βίντεο)

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013



Η Βραζιλιάνικη Παλμέιρας ηττήθηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες από την Αργεντίνικη Τίγκρε και οι οπαδοί της ομάδας προπηλάκισαν τους παίκτες κόβοντας το αυτί του τερματοφύλακά τους! Δείτε Video

Οι οπαδοί της Παλμέιρας δεν θέλουν οι ομάδα τους να χάνει σε κανένα παιχνίδι και γίνονται αρκετά "άγριοι" όταν συμβεί κάτι τέτοιο και φτάνουν στα άκρα.

Δεν εξηγείται διαφορετικά τα όσα έκαναν στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες κατά την αναχώρηση της αποστολής της Παλμέιρας για την Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, η Παλμέιρας ηττήθηκε από την Αργεντίνικη Τίγκε για το Κόπα Λιμπερταδόρες και περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί του βραζιλιάνικου συλλόγου περίμεναν στο αεροδρόμιο την αποστολή και έκοψαν με γυαλί το αυτί του τερματοφύλακα της ομάδας, Φερνάντο Πρας!

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί. Κάποια στιγμή θέλησαν να μιλήσουν στον Χόρχε Βαλβίδια ο οποίος έτρεξε να κρυφτεί στην τουαλέτα του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να τον προλάβουν και να τον χτυπήσουν!

Μετά το περιστατικό αυτό η Παλμέιρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Η Παλμέιρας καταδικάζει τις πράξεις βίας, οι οποίες προκάλεσαν τον τραυματισμό του Φερνάντο Πρας και δεν αναγνωρίζει αυτούς τους ανθρώπους που πήραν μέρος στα θλιβερά επεισόδια".

Παράλληλα ο πρόεδρος του συλλόγου Πάουλο Νόμπρε είπε: "Πρόκειται για αφηνιασμένους ληστές και όχι ένθερμους οπαδούς".

pal από buitre9

http://www.parapolitika.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger