E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι έκοψαν οι Έλληνες στην κρίση (κι άρχισαν οι Αυστραλοί που έχουν λεφτά!)

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013



Μπορεί στην Ελλάδα, να ακούμε διαρκώς πως τα οικονομικά δεδομένα της χώρας, πάνε από το κακό στο χειρότερο, αλλά στην άλλη άκρη της γης, υπάρχουν χώρες, όπως η Αυστραλία, η οποία διαγράφει τροχιά άνθισης και οικονομικής ανάπτυξης.
Το ΑΕΠ της Αυστραλίας, παρουσιάζεται ολοένα και μεγαλύτερο, ο πληθωρισμός είναι σε χαμηλά επίπεδα, όπως και η ανεργία, με αποτέλεσμα, εκτός από τη μεγέθυνση της οικονομίας, να υπάρχει και μεγάλη άνθηση στο εμπόριο και στο βιοτικό επίπεδο των Αυστραλών.
Οι στατιστικολόγοι, κατέγραψαν τις… ακριβές συνήθειες των κατοίκων της Αυστραλίας, τις οποίες και απολαμβάνουν όλο και συχνότερα. Αντίθετα, θα δείτε πολλές από τις δικές σας –παλιές- συνήθειες που αποτελούν παρελθόν, καθώς η τσέπη σας δεν μπορεί να τις αντέξει, πια.
1. Οι άντρες αγοράζουν συνέχεια νέα και ακριβά εσώρουχα
- Στην Ελλάδα, βολευόμαστε και με αυτά που έχουμε.
2. Τα ζευγάρια παίρνουν διαζύγια
- Το διαζύγιο είναι ένα πολύ ακριβό «σπορ». Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα, πολλά ελληνικά ζευγάρια, ενώ δεν είναι ευτυχισμένα, να παραμένουν μαζί γιατί δεν μπορούν να αντέξουν, οικονομικά, τον χωρισμό.
3. Οι γυναίκες αλλάζουν διαρκώς κουρέματα!
- Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το 50% των μη-φυσικών ξανθιών, έχει εξαφανιστεί, καθώς έχει επαναφέρει τα μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα. Η επίσκεψη στο κομμωτήριο κάθε 15 μέρες δεν είναι για όλους σήμερα…
4. Τρώνε πιο πολύ έξω
- Η διασκέδαση είναι το τελευταίο «προπύργιο» των Ελλήνων. Μπορεί να μην το έχουμε αφήσει πίσω μας, εντελώς, αλλά η μείωση είναι αισθητή!
5. Βάζουν νυστέρι πάνω τους με το παραμικρό!
- Την ώρα που στην Αυστραλία οι άνθρωποι έχουν κάνει το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού σαν το σπίτι τους, στην Ελλάδα, μάλλον… βαράνε μύγες.
 6. Εκδρομές με την οικογένεια και επισκέψεις σε ζωολογικούς κήπους
- Οι οικογενειακές εκδρομές και οι επισκέψεις σε θέατρα και ζωολογικούς κήπους, μοιάζουν με όνειρο για τις ελληνικές οικογένειες…
7. Οι Αυστραλοί παραιτούνται από τις δουλειές τους πολύ πιο εύκολα
-Πριν από περίπου 10 χρόνια, πολλοί ήταν εκείνοι, που δεν δίσταζαν να αφήσουν τη δουλειά τους, όταν κάτι δεν τους ευχαριστούσε. Σήμερα, αυτό το «προνόμιο» το έχουν μόνο οι κάτοικοι της Αυστραλίας…
8. Οι Αυστραλοί χρησιμοποιούν και πάλι τα αμάξια τους!
- Με την τιμή της βενζίνης στα ύψη, οι Έλληνες, κοντεύουμε να ξεχάσουμε να οδηγούμε…
9. Οι Αυστραλοί φροντίζουν τη στοματική τους υγεία
- Ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι οι Έλληνες, που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις επισκέψεις στους γιατρούς. Οι οδοντίατροι, είναι τα πρώτα και πιο εύκολο «θύματα».

http://www.koolnews.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger