E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έσπασαν στο ξύλο μάγειρα του ΑΠΘ γιατί δεν έδινε φαγητό!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013



Στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη κατέληξε ο μάγειρας φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ που δέχθηκε επίθεση από φοιτητές όταν αρνήθηκε να δώσει φαγητό σε μια ομάδα μη δικαιούχων φοιτητών.
Σύμφωνα με το «Έθνος» το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν μια ομάδα νεαρών πήγε στο μαγειρείο της φοιτητικής εστίας και ζήτησε επιτακτικά φαγητό. Επρόκειτο για φοιτητές, αλλά όχι οικότροφους της εστίας, άρα μη δικαιούχους σίτισης από την εστία, παρά μόνο από τη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ.
Παρά το γεγονός ότι συνήθως οι υπάλληλοι δείχνουν μια ανοχή και σερβίρουν από το περίσσευμα και σε μη δικαιούχους, αυτή τη φορά αρνήθηκαν. Ενας από τους φοιτητές αντέδρασε και ακολούθησε λογομαχία με τον μάγειρα. Ο φοιτητής τον χτύπησε με το κεφάλι στη μύτη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα.
Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ιδρύματος, ο οποίος προχώρησε σε στάση εργασίας χθες από τη μια για να καταγγείλει το γεγονός και από την άλλη για να ζητήσει την αύξηση των κονδυλίων για τη φοιτητική μέριμνα.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger