E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως το Τελ Αβίβ έγινε η πρωτεύουσα των γκέι όλου του κόσμου

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013


Στο δημοφιλέστερο προορισμό της γκέι κοινότητας εξελίσσεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Ισραήλ που φαίνεται να προσελκύει ολοένα και περισσότερους ομοφυλόφυλους τουρίστες.
Συγκεκριμένα, η πόλη του Τελ Αβίβ υποδέχεται τον τελευταίο καιρό περισσότερους από 50.000 τουρίστες το χρόνο έχοντας δημιουργήσει ειδικά ξενοδοχεία, νυχτερινά μαγαζιά και παραλίες αποκλειστικά για τους γκέι . Το ωραίο κλίμα σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές της χώρας αφήνουν πίσω, τους μέχρι σήμερα δημοφιλείς προορισμούς για γκέι όπως η Μύκονος, το Βερολίνο και το Αμστερνταμ.
Οι επισκέπτες, ανάμεσα τους και ο Σκοτ Πέρμουτερ, διάσημος παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το οργανωτικό κομμάτι του τουρισμού που συνδυάζει τη διασκέδαση με την κουλτούρα. Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται η εβραϊκή θρησκεία που κρίνεται ιδιαίτερα αυστηρή καθώς και οι πολεμικές αναταραχές του Ισραήλ με την Παλαιστίνη. Οι τουρίστες μένουν μακριά από αυτά καθώς διαφορετικά θα αποτελούσαν στοιχεία που θα τους απομάκρυναν παρά θα τους προσέλκυαν στη χώρα.
Γι αυτό το λόγο, η λέξη Ισραήλ αποφεύγεται στα ταξιδιωτικά πρακτορεία και στους οδηγούς καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με στοιχεία που δεν ευνοούν αυτού του είδους τον τουρισμό. Αντ΄αυτού, το Τελ Αβίβ προσφέρεται να πλαισιώσει ως ονομασία τον προορισμό και να χριστεί ως η δημοφιλέστερη πόλη, ιδανική για τους γκέι. Ο αριθμός των τουριστών μάλιστα αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2014 καθώς αυτός είναι ο προσδοκώμενος στόχος του δημάρχου, Ρον Χάλντεϊ που πρώτος οραματίστηκε το Τελ Αβίβ ως προορισμό για γκέι.
Διόλου τυχαίο απ΄ ότι φαίνεται, καθώς σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων στην Ευρώπη, ο αριθμός των γκέι που επιλέγουν να ταξιδέψουν είναι τεράστιος και ο ετήσιος τζίρος ανέρχεται στα 65 δισεκατομμύρια δολάρια για τους Ευρωπαίους και 62 δισεκατομμύρια δολάρια για τους Αμερικανούς. Το Τελ Αβίβ, διαφημίζεται ως ο καλύτερος προορισμός για γκέι, όχι μόνο για την οργάνωση και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους τουρίστες του αλλά και για τους ντόπιους.
Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του μεγαλύτερου γραφείο εισερχόμενου τουρισμού, οι ντόπιοι έχουν σύγχρονες απόψεις για την γκέι κοινότητα και στην πλειονότητα τους είναι ιδιαίτερα συμφιλιωμένοι με την νέα τάξη πραγμάτων. Δεν εκλείπουν φυσικά ισχυρισμοί του τύπου, πως οι Ισραηλινοί άνδρες, μίξη πολλών φυλών με ποικίλα φυσικά χαρακτηριστικά για όλα τα γούστα είναι οι πιο ελκυστικοί άνδρες κάτι που σπεύδει να επιβεβαιώσει και ο διάσημος παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης Σκοτ Πέρμουτερ.Ο 44χρονος τηλεαστέρας, όπως έχει δηλώσει, ταξιδεύει πολύ συχνά ενώ το Τελ Αβίβ είναι στους αγαπημένους του προορισμούς,ενώ τον συστήνει ανεπιφύλακτα στη γκέι κοινότητα.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger