E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις από 5 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013



Προβλέψεις για όλα τα ζώδια 


Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου γίνεται στις 5/9, 14:35 ώρα Ελλάδας. 



ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τις τελευταίες εβδομάδες έχετε αφήσει να γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια σας αρκετά λόγω του ότι ήσασταν απασχολημένοι ή σας είχε πιάσει αναβλητικότητα. Αυτός ο μήνας όμως σας δίνει την αίσθηση ότι ίσως πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι, μόνο που δεν είναι απαραίτητο να περάσετε από δύσβατο μονοπάτι για να φτάσετε στον προορισμό σας. Εξετάστε προσεκτικά το «χάρτη» σας και θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει πιο ομαλός δρόμος που αν και φαίνεται πιο μακρύς είναι πιο εύκολος άρα και γρήγορος. Χρησιμοποιήστε τις εμπειρίες σας και θα φτάσετε νωρίτερα την επιτυχία από ό, τι φανταζόσασταν.

ΑΓΑΠΗ: Ελπιδοφόρες ερωτικές προοπτικές επιφυλάσσει για σας αυτός ο μήνας του Πετεινού του Μετάλλου και εύνοια στα θέματα της καρδιάς. Εσείς θα επιλέξετε αν θα αφεθείτε να πετάξετε στα σύννεφα ή θα στυλώσετε τα πόδια σας στο έδαφος και δεν θα προχωρήσετε. Πάντως η πρόκληση ενός ατόμου είναι αρκετά εμφανής, οπότε αν δεν έχετε ήδη κάνει το επόμενο βήμα, ήρθε η ώρα. Αν είστε δεσμευμένοι όμως θυμηθείτε ότι όλο αυτό που νιώθετε τώρα γρήγορα θα ξεθωριάσει, οπότε μη ρισκάρετε τη σχέση σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Αυτό το μήνα φαίνεται ότι θα έχετε μια απρόσμενη στήριξη και ενθάρρυνση στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Ίσως να είστε καχύποπτοι ως προς το γιατί κάποιος που στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα επικριτικός μαζί σας τώρα σας συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Δεν έχει όμως κακές προθέσεις απέναντί σας, απλά τώρα εκτιμά την δουλειά που κάνατε τόσο καιρό.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μερικές φορές μια ιδέα μπορεί να είναι ενάντια στην συμβατική επιχειρηματική λογική. Είτε είναι η δικιά σας είτε παρουσιάζεται η ιδέα κάποιου άλλου, η ορθή κρίση δεν σημαίνει ότι πρέπει να κολλάτε σε αυτό που ξέρετε ήδη. Να είστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι για να εξετάσετε τα θετικά και αρκετά προσεκτικοί για να ασχοληθείτε με τα αρνητικά.


ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν φορές που μπορεί να κρατάτε εσείς τα ηνία και τα τραβάτε όπως νομίζετε. Όμως υπάρχει μεγαλύτερη πρόοδος και όλα γίνονται πιο γρήγορα, αν μοιράζονται τα καθήκοντα. Ιδιαίτερα όταν βοηθάει κάποιος που σέβεστε αρκετά και σας ενδιαφέρει η γνώμη του, η διαδικασία φαίνεται λιγότερο επίπονη. Όταν έχετε ένα κοινό σκοπό και κινείστε προς την ίδια κατεύθυνση μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό. Για οποιαδήποτε πάντως ομαδική προσπάθεια γίνει, προκειμένου να πετύχει, θα πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς. Να είστε προετοιμασμένοι να παραχωρήσετε ορισμένα από τα δικά σας στοιχεία και να ζητήσετε ό, τι χρειαστεί από τους άλλους. Μέσα από το δούναι και λαβείν αυτό το μήνα θα καρπωθείτε τα οφέλη.

ΑΓΑΠΗ: Πρέπει να αποδεχτείτε ότι για να παραμείνει η σχέση σας αρμονική και να λειτουργεί καλά η μηχανή της θα πρέπει να συναντηθείτε κάπου στη μέση με το σύντροφό σας. Αν το ένα από τα δύο μέλη έχει διανύσει περισσότερη απόσταση αυτό το μήνα, δεν πρέπει να νιώθει ότι αδικείται γιατί πιθανόν να υπάρξει κάπου μια άλλη ανισορροπία από την πλευρά του κι έτσι η κατάσταση θα ξαναέρθει στα ίσα της.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Πόσο εμπιστεύεστε ένα συνάδελφο ή συνέταιρό σας; Θα πρέπει να τον εμπιστεύεστε αρκετά ώστε να μπορείτε να συνεργάζεστε αποτελεσματικά. Αν δεν του πείτε αυτά που ξέρετε, τότε θα είστε εσείς οι αναξιόπιστοι. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να είστε και ανοιχτό βιβλίο γιατί στο τέλος μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός ή αντιπαλότητα. Να ξανοίγεστε τόσο ώστε να υπάρχει μια ευτυχισμένη συνεργασία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό ζήτημα είτε του σπιτιού είτε επαγγελματικό καλά θα κάνετε να κρατάτε αποδείξεις και σαφή αρχεία. Αν το θέμα σας αφορά σε μικροποσά, τότε δεν είναι ανάγκη να ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο καταγράφοντάς τα σχολαστικά. Εάν δείτε ότι υπάρχουν μικρές διαφορές στα στοιχεία τα δικά σας και των άλλων κάντε ό, τι μπορείτε για δείτε τι έγινε αλλά με γενναιόδωρο πνεύμα.



ΤΙΓΡΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η ζωή δεν θα ήταν τόσο συναρπαστική, αν είχατε από πριν όλες τις απαντήσεις στα διλήμματα που μπορούν να παρουσιαστούν. Χωρίς κάποιο είδος ίντριγκας, χωρίς την αίσθηση του δράματος, η ζωή σας θα ήταν πολύ κοινότυπη. Όταν εκτιμήσετε πόσο απολαμβάνετε τις προκλήσεις τότε δε θα σας αναστατώσουν τα ζητήματα που πιθανόν να ανακύψουν αυτό το μήνα. Αντίθετα, θα αισθάνεστε ότι είναι ευκαιρίες για να μάθετε και να εξελιχθείτε. Αν τα πράγματα πάνε στραβά, να είστε έτοιμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να τα διορθώσετε. Ξαναβάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους σειρά ίσως νιώσετε ότι μπαίνετε σε άγνωστο έδαφος, αλλά έχετε την ευκαιρία να πάτε προετοιμασμένοι με χάρτη, πυξίδα, άφθονη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και ατσάλινη αποφασιστικότητα.

ΑΓΑΠΗ: Αν θέλετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον της αγάπη σας, σχεδιάστε μια ρομαντική έκπληξη για το βράδυ της 19/9 που έχει Πανσέληνο. Ακόμα και αν είστε ήδη σε σχέση και τώρα δεν αισθάνεστε πλέον την ανάγκη να εντυπωσιάσετε το άλλο σας μισό, γιατί να αρνηθείτε στον εαυτό σας τη μαγεία του λαμπρού φεγγαριού; Οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάποιο άτομο γύρω από αυτήν την ημερομηνία που θα σας συνεπάρει.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ένα επίμαχο ζήτημα μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σας, αφού όμως έχει περάσει από αρκετούς συναδέλφους σας οι οποίοι έκαναν πίσω και άφησαν κάποιον άλλον να το χειριστεί. Σαν μια καυτή πατάτα, θα πρέπει να φοράτε γάντια για να προστατευτείτε από την υψηλή θερμοκρασία. Εάν είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα που οι άλλοι οπισθοχώρησαν, τότε μη βιάζεστε και περιμένετε να αποκαλυφθεί πλήρως η φύση του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σχολαστική φύση του Πετεινού θα σας προτρέψει να εξετάσετε περισσότερο τα οικονομικά σας. Μπορείτε να περικόψετε περιττές δαπάνες, χωρίς να επηρεάσετε τις απολαύσεις της ζωής σας. Στην πραγματικότητα, με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσατε να εξασφαλίσετε περισσότερα για να διαθέσετε σε αυτά τα μικροπράγματα που απολαμβάνετε.



ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, η ευαίσθητη προσωπικότητά σας είναι αρκετά επιδέξια στο να αποφεύγει διαμάχες. Αν πρέπει να βρεθεί μια ειρηνική λύση εσείς την έχετε ήδη στα χέρια σας και την πλασάρετε γρήγορα, πριν η ατμόσφαιρα αρχίσει να θερμαίνεται. Η ενέργεια του Πετεινού του μετάλλου αυτό το μήνα σας ωθεί στο να εμπλακείτε σε μια διαφωνία περισσότερο από ό, τι θα κάνατε υπό κανονικές συνθήκες. Θα σηκώσετε όποια πέτρα βρεθεί στο δρόμο σας, προκειμένου να οδηγηθείτε στο σημείο που θέλετε και τα άτομα που σας γνωρίζουν θα χάσουν τα λόγια τους από την έκπληξη. Μπορεί να διαπιστώσετε στη συνέχεια ότι, όταν επιλέγετε να μην πάτε κόντρα σε μια καταιγίδα αλλά προτιμάτε να την αποφύγετε, τότε διοχετεύετε τις προσπάθειές σας σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό από διενέξεις.

ΑΓΑΠΗ: Ένας ερωτικός καυγάς μπορεί να οδηγήσει σε παγωμένη ατμόσφαιρα και να σταματήσετε να μιλάτε ο ένας στον άλλο. Από τη μία πλευρά αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση σας. Να είστε αυτοί που θα αναλάβουν την πρωτοβουλία να σπάσουν τον πάγο και να κάνετε τα απαραίτητα για να τα ξαναβρείτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Οι διαφορές στις επαγγελματικές απόψεις δεν είναι το ίδιο με τις συγκρούσεις προσωπικότητας. Αν δεν είστε εκδικητικοί με ένα συνάδελφό σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρετε τα πράγματα προσωπικά. Δεχτείτε ότι έχει το δικαίωμα να έχει διαφορετική άποψη. Τα πράγματα εξελίσσονται όλη την ώρα κι αυτό που ήταν σταθερό στο παρελθόν, μπορεί να αναδιαμορφώνεται τώρα. Συμφωνήστε ότι διαφωνείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το κοινό ταμείο είναι εύκολο στη θεωρία και πολύ πιο περίπλοκο στην πράξη, ειδικά αν έχετε να κάνετε με κάποιον που πιστεύει ότι ό, τι είναι δικό σας είναι κοινό ενώ ό, τι είναι δικό του είναι δικό του. Καλό θα ήταν να είστε δίκαιοι αλλά και ανυποχώρητοι όταν χωρίζετε την πίτα. Όταν δώσετε το καλό παράδειγμα για το πώς θα πρέπει να μοιραστεί, το άλλο άτομο δεν θα έχει παραπάνω αξιώσεις ούτε θα είναι άπληστο.



ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι άνθρωποι λένε συχνά ότι οι παλιές συνήθειες είναι δύσκολο να κοπούν και αυτό θα είναι η πρόκληση του μήνα για σας. Νιώθετε ότι χάνετε τη σιγουριά σας, επειδή πάντα σε ό, τι κάνατε είχατε μια άνεση και τα περισσότερα γίνονταν σχεδόν ασυναίσθητα. Έχοντας κάποιες παλιές συνήθειες που μπορείτε να κρεμαστείτε πάνω τους έχετε την αίσθηση της σταθερότητας σε αυτόν τον γρήγορα μεταβαλλόμενο κόσμο. Είναι καθησυχαστικό το γεγονός ότι κάποια πράγματα μένουν τα ίδια, ακόμη και αν είναι εσείς προσπαθείτε με όλη σας τη δύναμη να τα συντηρείτε. Παρόλα αυτά, τις περισσότερες φορέςείστε έτοιμοι να δεχθείτε κάποιες αλλαγές και αυτό το μήνα σας περιμένουν κάποιες που ίσως είναι για το καλό σας και θα σας οδηγήσουν στο να κόψετε κάποιες συνήθειες οι οποίες πια σας είναι άχρηστες.

ΑΓΑΠΗ: Αρκετές θα είναι οι ερωτικές προτάσεις που θα σας γίνουν, καθώς αυτός ο μήνας φέρνει αρκετές ευκαιρίες για νέα ειδύλλια. Το αν είστε τυχεροί ή όχι εξαρτάται από την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας. Αν είστε μόνοι, τότε μπορείτε να κάνετε παραπάνω κινήσεις. Αν όμως είστε ήδη δεσμευμένοι, το πιο πιθανό είναι να θέλετε να κρατήσετε τους θαυμαστές σας σε απόσταση.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Εάν οι υπάρχουσες τεχνικές λειτουργούν καλά, τότε δεν υπάρχει λόγος να επιχειρήσετε να φτιάξετε κάτι το οποίο δεν έχει σπάσει. Αν από την άλλη πλευρά, εντοπίσετε τομείς που χρειάζονται βελτίωση, δεν πρέπει να φοβάστε να επισημάνετε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα. Σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι ή οι ανώτεροί σας δεν είναι έτοιμοι να κάνουν αλλαγές, τότε ίσως χρειαστεί να τους πείσετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να κολλάτε σε αυτά που ξέρετε καλύτερα, όταν πρόκειται να τοποθετήσετε ασφαλώς τα χρήματά σας σάς προσφέρει ένα είδος άνεσης και σιγουριάς. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είναι τόσο επιφυλακτικοί, όταν μια νέα ευκαιρία σας παρουσιάζεται. Αντισταθείτε σε κάθε είδους πίεση που θα σας ασκηθεί για να αποφασίσετε γρήγορα. Πάρτε όσο χρόνο σας χρειάζεται για να σκεφτείτε.



ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Να προσέχετε τι εύχεστε αυτό το μήνα. Θα ήταν θαύμα αν οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνταν εν ριπή οφθαλμού. Εσείς θα είστε αυτοί που θα πάρετε την πρωτοβουλία και θα κάνετε την όποια προσπάθεια χρειάζεται για να κάνετε πράξη το όνειρό σας αλλά στην πορεία πιθανόν να συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να επιθυμείτε το λάθος πράγμα. Πάρτε κάποιο χρόνο για να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας με βάση το τι έχει συμβεί φέτος. Μπορεί να αλλάξετε άποψη για το τι είναι πιο σημαντικό. Υπολογίστε τι βρίσκεται στην κορυφή των ευχών σας για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους και στρέψτε την προσοχή σας για το πώς μπορείτε να εργαστείτε για να γίνει πραγματικότητα.

ΑΓΑΠΗ: Επιθυμείτε ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σας να ήταν διαφορετικός και θα ήσασταν ευτυχείς αν ξαφνικά άλλαζε και γινόταν όπως τον είχατε φανταστεί; Δεδομένου ότι είναι αυτό προσδοκούσατε, είναι πιθανό στην αρχή να αισθάνεστε ευχαριστημένοι αλλά στη συνέχεια, όταν φθαρεί το καινούργιο, να θέλετε πίσω τον παλιό του εαυτό. Τελικά όμως, μπορείτε να τον αγαπήσετε απλά έτσι όπως είναι;

ΚΑΡΙΕΡΑ: Είστε ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα επαγγελματική σας πορεία ή νομίζετε ότι πρέπει να πάρετε ένα διαφορετικό δρόμο που θα σας οδηγήσει προς την επιτυχία; Μπορεί να είναι δελεαστικό να πιστεύετε ότι μια άλλη οδός θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιητική, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν κινείστε πια σε γνωστό δρόμο, αφού πολλά έχουν αλλάξει. Σκεφτείτε την μέχρι τώρα πρόοδό σας και αναζητήστε τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στις ιδέες για το πώς μπορούν να βγουν χρήματα πολλοί είναι καλοί στη θεωρία αλλά χωλαίνουν στην πράξη. Για να μάθετε αν ένα εγχείρημα αξίζει τον κόπο, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας, κοιτάζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα με κάθε λεπτομέρεια. Μια ανάλυση σε βάθος ίσως αποκαλύψει κάποια πιθανά εμπόδια. Έχοντας την επίγνωση αυτών, θα βοηθηθείτε να αποφασίσετε αν πρέπει να εξετάσετε το θέμα περαιτέρω.


ΆΛΟΓΟ


ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας που λαχταρά τον ενθουσιασμό και την ενέργεια, έτσι ώστε η ζωή σας να κινείται σε ένα ξέφρενο ρυθμό. Μόλις όμως αρχίζετε και καλπάζετε μακριά, ένα άλλο κομμάτι σας θέλει να επιβραδύνει, να χαλαρώσει και να απολαύσει ό, τι έχει. Αυτό μπορεί να ακούγεται αντιφατικό αλλά δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή είστε από εκείνους που θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ωστόσο, έχετε τη δύναμη της εξισορρόπησης ανάμεσα στο να είστε ενεργητικοί και να είστε σε κατάσταση ηρεμίας. Η πρόκληση που παρουσιάζεται σε σας αυτό το μήνα είναι πώς θα κόψετε την πίτα, ώστε να μπορείτε να φάτε αρκετά για να ικανοποιήσετε την πείνα σας τώρα και να φυλάξετε τα άλλα κομμάτια για αργότερα. Προγραμματίστε το χρόνο και τους πόρους σας με προσοχή και θα μπορείτε να έχετε και τα δύο.

ΑΓΑΠΗ: Μήπως είστε απαιτητικοί με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας και έχετε την κρυφή προσδοκία ότι θα κάνει αυτό που εσείς επιθυμείτε, χωρίς να του δίνετε το παραμικρό στοιχείο; Συζητήστε σχετικά με το τι ελπίζετε από τη ζωή και την αγάπη σας και ακούστε αυτό που θέλει. Όταν ξέρετε τις προσδοκίες του άλλου μπορείτε να μάθετε το τι δίνει αλλά και το ζητάει να πάρει και να να διαπραγματευτείτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Αυτό το μήνα πρέπει να εξετάσετε τις τρέχουσες επιλογές στη σταδιοδρομίας σας. Τι σας έφερε εκεί που είστε σήμερα και προς τα πού θα θέλατε να είναι το επόμενο βήμα σας; Εάν βάλετε κάτω όλη την επαγγελματική σας διαδρομή, θυμηθείτε τις φορές που μπορούσατε να πάτε πιο γρήγορα και τις άλλες που η πρόοδος ερχόταν με πιο αργό ρυθμό.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εάν ξοδεύετε όλα όσα έχετε, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σας μείνει κάτι να βάλετε στην άκρη και αυτό το μήνα δεν πρόκειται να σας περισσέψει τίποτα για να κάνετε το κουμάντο σας σε μια δύσκολη στιγμή. Σκεφτείτε προσεκτικά τις οικονομικές σας προτεραιότητες σας και διαθέστε τους πόρους σας ανάλογα.



ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Η αλαζονεία είναι μια παγίδα στην οποία μπορεί να πέσετε, όταν τρέχετε με το κεφάλι τόσο ψηλά, ώστε να μην μπορείτε να δείτε τα πόδια σας. Όταν βαδίζετε σε μια άγνωστη περιοχή, δεν ξέρετε αν κάποιος έχει βάλει παγίδες. Ακόμη και αν δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να σας πιάσει ή να σας παγιδεύσει, θα μπορούσατε να σκοντάψετε και να πέσετε. Ίσως πάλι σκεφτείτε ότι δεν χρειάζεστε να είστε τόσο προσεκτικοί γιατί η διαδρομή μοιάζει με αυτή που ήδη γνωρίζετε. Προσέχετε πολύ πριν κάνετε το επόμενο βήμα σας. Μην υποθέτετε τι συμβαίνει χωρίς να ελέγξετε ενδελεχώς την κατάσταση. Αποδεχτείτε ότι έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν και αναλάβετε την ευθύνη για τις δικές σας ενέργειες. Όταν σταματήσετε να κατηγορείτε τους άλλους ή τις συνθήκες, τότε δεν θα πέσετε στην παγίδα της αλαζονείας.

ΑΓΑΠΗ: Η «συγνώμη» δεν θα 'πρεπε να είναι δύσκολη, αν είναι να τη ζητήσετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν από την άλλη πλευρά, υποκρίνεστε ότι σε τίποτα δεν φταίτε και προσπαθείτε να κρύψετε το λάθος σας κάτω από το χαλί, τότε δικαίως θα σας κατηγορήσει για αλαζονική στάση. Η τιμιότητα και η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική όταν πρόκειται για την αγάπη.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Να είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας που έρχονται να αναζητήσουν τις γνώσεις σας. Μπορεί να είναι δελεαστικό για σας να θέλετε να μάθετε πώς έφτασαν τελικά σε τέτοια σύγχυση, αλλά μάλλον δεν θα πάρετε μια ουσιαστική απάντηση. Εστιάστε την προσοχή σας και τη δική τους στο πώς μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Σε μια άλλη στιγμή ίσως εσείς χρειαστείτε τη βοήθεια ενός από αυτούς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην φοβηθείτε να πείτε «όχι» σε κάποιες οικονομικές απαιτήσεις. Είτε πρόκειται για κάποιον που έρχεται να σας ζητήσει δάνειο είτε κάποιος άλλος σας ζητά να κάνετε μια επένδυση, πάρτε το χρόνο σας και εξετάστε προσεκτικά όλες τις πιθανές προεκτάσεις. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα για οποιοδήποτε λόγο, τότε δεν υπάρχει ανάγκη να το κάνετε.



ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είτε θα κολλήσετε σε κάποια καλά σχέδια για σας είτε θα παραδεχτείτε ότι τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα υπολογίζατε και είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το τι θέλετε και αν είναι πραγματικά επιτυχημένο αυτό που κάνετε. Αν συνεχίσετε τα ίδια πράγματα σίγουρα θα έχετε και τα ίδια αποτελέσματα. Όλα είναι ωραία και καλά, όταν τα πράγματα λειτουργούν υπέρ σας. Όταν όμως τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλετε, τότε είναι ώρα να τα αλλάξετε. Ακόμα κι αν κάνετε πολύ καλή δουλειά και καταφέρετε να πείσετε τους άλλους ότι όλα είναι μια χαρά, τότε θα πέσετε θύμα της αυταπάτης σας. Με το να κάνετε κάποιες πολύ απαραίτητες αλλαγές δημιουργείτε το μέλλον που θέλετε.

ΑΓΑΠΗ: Ο Πετεινός στο τέλος του μήνα σας φέρνει εύνοια στα ερωτικά σας. Αν είστε όμως πολύ χαλαροί στη συμπεριφορά σας με τους θαυμαστές σας, θα σημαίνει είτε ότι διασκεδάζετε χωρίς να λαμβάνετε κανέναν στα σοβαρά ή το άλλο άτομο δεν σας βλέπει και πολύ σοβαρά. Να θυμάστε πάντως ότι το χαμόγελο είναι ένα θαυμάσιο αφροδισιακό.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Να είστε επιφυλακτικοί με τους ανταγωνιστές που ίσως αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα. Ενώ μπορείτε να βρείτε τι σκαρώνουν και πώς θα τους ξεγελάσετε, πιθανόν να μην είναι τόσο εύκολο να εντοπίσετε το είδος της τακτικής που χρησιμοποιούν. Ανακοινώστε τα σχέδιά σας την τελευταία στιγμή και θα διαπιστώσετε ότι ορισμένοι συνάδελφοι θα σας ακολουθήσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν μαζεύετε κάθε σταγόνα νερού, στο τέλος θα τον γεμίσετε τον κουβά. Για να γίνετε καλύτεροι στην αποταμίευση βάλτε στην άκρη λίγα-λίγα χρήματα τακτικά και αραιά και που ένα μεγαλύτερο ποσό. Αυτός ο τρόπος θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς για τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα όταν στο τέλος κάνετε τη σούμα.



ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Όταν έχετε άσχημη διάθεση βρίσκετε σφάλματα στον οποιοδήποτε και στο οτιδήποτε. Υπάρχουν προφανείς λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να περάσετε όλο το μήνα κοιτάζοντας επικριτικά όλον τον κόσμο. Θα ταράξετε τη σχέση σας με τους φίλους και τους γνωστούς σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα κάνετε τη ζωή σας αρκετά μίζερη επισημαίνοντας όλα τα λάθη, μη βλέποντας ότι υπάρχουν και πολλά πράγματα που είναι σωστά. Βέβαια όλα αυτά είναι πιο εύκολα στα λόγια παρά στην πράξη γιατί αυτός ο μήνας ενισχύει την τελειομανία σας. Εάν μπορείτε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας που δεν είναι τέλειος, μπορείτε επίσης να είστε επιεικής και προς τους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι ζουν και μαθαίνουν, κάνοντας και λάθη κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

ΑΓΑΠΗ: Μπορείτε να συγχωρήσετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας άμα κάνει ένα λάθος γιατί αν είστε ειλικρινείς πρώτα απ' όλα με τον εαυτό σας, ίσως θυμηθείτε και τις δικές σας γκάφες που έχετε κάνει στις σχέσεις σας. Αυτό που φέρνει ικανοποίηση στην ερωτική ζωή είναι η αποδοχή ότι κανείς δεν πρέπει να είναι τέλειος, προκειμένου να υπάρχει μια ευτυχισμένη σχέση.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Θα πρέπει να πείσετε κάποιον αυτήν την περίοδο με πολύ κριτικό νου ότι η ιδέα σας αξίζει τον κόπο να χρηματοδοτηθεί. Αντί να κάτσετε και να του απαριθμήσετε όλες τις λεπτομέρειες, δώστε του να επεξεργαστεί κάποια στοιχεία μόνος του. Όταν αισθανθεί ότι αποτελεί μέρος του σχεδίου, φυσικά και θα θέλει να σας δώσει την έγκρισή του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος στον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας και ξοδεύετε τα χρήματα σας, δεν είναι ανάγκη να τιμωρήσετε τον εαυτό σας, στερώντας του τώρα διάφορα. Θυμηθείτε τι πήγε στραβά, ώστε να μπορέσετε να αποφεύγετε να δαπανάτε μετρητά που έχετε αποκτήσει με πολύ κόπο σε κάτι που δεν θέλετε ούτε χρειάζεστε.



ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενώ η ταπεινότητα είναι αρετή, προσέξτε την ψεύτικη μετριοφροσύνη αυτό το μήνα γιατί κατά κάποιο τρόπο το να είστε πολύ συνεσταλμένοι είναι ένα είδος αλαζονικής συμπεριφοράς, πονηρά μεταμφιεσμένης. Είναι σαν να λέτε ότι δε θέλετε να μιλάτε για τον εαυτό σας και να επαναλαμβάνετε συνέχεια. Αυτό θα οδηγήσει κάποιους τελικά να σας ρωτήσουν γιατί δεν θέλετε να μιλήσετε για σας και τότε να αρχίσετε να τα λέτε όλα χαρτί και καλαμάρι. Αν έχετε λόγους να είστε υπερήφανοι για κάτι δεν υπάρχει λόγος να το παρουσιάζετε σαν να ήταν κάτι ασήμαντο. Δίνοντας στον εαυτόν σας τα εύσημα όταν αξίζει τότε στέλνετε το μήνυμα και στους άλλους ότι θα τους συγχαρείτε όταν πρέπει και το ίδιο θα κάνουν κι αυτοί με τη σειρά τους σε σας.

ΑΓΑΠΗ: Ο μήνας του Πετεινού του μετάλλου σας λέει να βρείτε το θάρρος να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που αγαπάτε. Να είστε πιο εκφραστικοί με τα συναισθήματά σας και σίγουρα θα βρείτε κάποιον που θα ανοίξει την καρδιά του λίγο περισσότερο σε σας. Προσοχή στην ψεύτικη όμως αγάπη και εκείνους που λένε ό, τι θέλετε να ακούσετε στην προσπάθειά τους να σας καταφέρουν.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Να είστε έτοιμοι να πείτε όχι σε αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε σύμφωνα με τα όριά σας, αντί να το αποδεχτείτε και να προσπαθήσετε να αλλάξει τους όρους αργότερα. Με το να δείχνετε πόσο οργανωμένοι είστε, δημιουργείτε θετική εντύπωση στους συναδέλφους σας για το πώς λειτουργείτε και πιθανόν να ζητήσουν τη συμβολή σας κάποια στιγμή αργότερα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νιώθετε πολύ μεγάλη χαρά όταν μετράτε τα χαρτονομίσματα και τα κέρματά σας αλλά είναι σοφό να παρακολουθείτε πόσα χρήματα έχετε μαζέψει. Όταν βάλετε κάτω και δείτε τι ποσό έχετε στη διάθεσή σας, εξετάστε αν ένα μέρος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάτι ιδιαίτερο κι όχι απλά να μαζεύετε και να τα φυλάτε.



ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μαστίγιο ή καρότο; Μπορείτε να κυνηγάτε το καρότο ή να τρέχετε να αποφύγετε το χτύπημα του μαστίγιου. Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές, είτε δίνετε στον εαυτό σας κίνητρα να ακολουθήσει μια νέα καθημερινότητα είτε τον απειλείτε να τον τιμωρήσετε αν δεν το κάνει. Αντί να σκέφτεστε αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ανταμοιβές και ποινές, συλλογιστείτε τι θέλετε να αλλάξετε και γιατί. Εάν υπάρχουν επιφανειακοί λόγοι και η καρδιά σας δεν συμβαδίζει, τότε το να κυνηγήσετε το καρότο δεν θα λειτουργήσει και θα καταλήξετε να τιμωρήσετε τον εαυτό σας γιατί έκανε κάτι το οποίο δεν σας ταίριαζε. Όταν οι νέες συνήθειες που θέλετε να εισαγάγετε συμβαδίζουν με τους μεγαλύτερους στόχους σας θα έχετε κι άλλη συμπεριφορά. Το ερώτημα που τίθεται αυτό το μήνα λοιπόν δεν είναι «καρότο ή μαστίγιο;» αλλά «ποιές αλλαγές είστε έτοιμοι να κάνετε;».

ΑΓΑΠΗ: Πώς μπορείτε να πείσετε τον σύντροφό σας να κάνει κάτι, που σαφώς δεν τον ενθουσιάζει; Πριν αρχίσετε να σκέφτεστε όλες τις πιθανές τακτικές, αναρωτηθείτε αν θα ήσασταν πρόθυμοι να τον αφήσετε να σας πείσει για κάτι που εσείς δε θέλετε, αν ήταν αντίστροφοι οι ρόλοι. Αν ξέρετε πως να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, θα πρέπει να του δώσετε την επιλογή.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι κίνητρο να το κάνετε, ελέγξτε διπλά ό, τι έχετε κάνει αυτό το μήνα έστω κι να είναι μόνο για τη δική σας ικανοποίηση. Θα υποβληθείτε σε περισσότερη ταλαιπωρία, αν χρειαστεί να πάτε πίσω και να το ξανακάνετε όλο από την αρχή, επειδή δεν ήταν σωστό. Θα υπάρξουν εκείνοι που θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εάν και δεν κάνετε συνήθως έναν προϋπολογισμό, φτιάξτε ένα σχέδιο για τα οικονομικά σας, ώστε να σας περισσέψει κάτι για το τέλος του μήνα. Δίνοντας στον εαυτό σας τακτικά ένα μικρό δωράκι, δεν θα μπείτε στον πειρασμό να αδειάσετε τον κουμπαρά σας και οπωσδήποτε να διαθέτετε κάποια χρήματα και για τη διασκέδασή σας.


astrology.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger