E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αιθίοπας αγρότης ισχυρίζεται ότι είναι 160 ετών-Έζησε την εισβολή των Ιταλών το 1895 (βίντεο)

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Όποιος βλέπει από κοντά ή από φωτογραφία τον Dhaqabo Ebba θα συμφωνήσει ότι πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άντρα. Αλλά πόσο ετών είναι ο συμπαθητικός γεράκος; 

  Ο αγρότης από την Αιθιοπία, ισχυρίζεται ότι είναι 160 ετών, αν και δεν διαθέτει πιστοποιητικό γέννησης που να επαληθεύει τους ισχυρισμούς του.

Ο Ebba έκανε την αποκάλυψη σε ένα τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ξαφνιάζοντας τη δημοσιογράφο η οποία θαύμασε τις γνώσεις του για την ιστορία όπως για παράδειγμα θυμόταν με λεπτομέρειες την εισβολή των Ιταλών στην Αιθιοπία το 1895! «Κατά την εισβολή των Ιταλών, είχα δυο συζύγους και ένα γιο», ανέφερε ο υπέργηρος Αιθίοπας.

Αν η ηλικία του Ebba πιστοποιηθεί, τότε θα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στη γη, ρεκόρ που κατείχε η Γαλλιδα Jeanne Calment η οποία απεβίωσε έχοντας σβήσει 122 κεράκια.

Ο 160χρονος, γεννήθηκε σε μια περιοχή όπου δεν φυλάσσονταν αρχεία, οπότε δεν υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία. Αν και χάρη στην ιατρική τεχνολογία η ηλικία του μπορεί να εξακριβωθεί.

Ήδη ιατρικό τιμ σκοπεύει να εξετάσει τον γηραιό άντρα ο οποίος μέχρι τότε μπορεί να υπερηφανεύεται ότι η οδοντοστοιχία του είναι πιο «πλήρης» και από αυτή του γιου του.

Πηγή: huffingtonpost.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger