E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Λίμνη στην Οκλαχόμα ξεβράζει τα ένοχα μυστικά της μετά από 40 χρόνια!

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Εξι πτώματα περιείχαν τα δύο αυτοκίνητα που είχαν βυθιστεί με 10 χρόνια διαφορά στη λίμνη FossΗ λίμνη Foss κοντά στο Elk City στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών εδώ και 40 χρόνια έκρυβε δύο ένοχα μυστικά. Δύο αυτοκίνητα, ένα Camaro του 1969 και ένα παλαιότερο Chevrolet είχαν μέσα τους από τρία πτώματα το καθένα. Η ιστορία θα μπορούσε να είναι μια ταινία θρίλερ και τα στοιχεία που προκύπτουν είναι ανταριχιαστικά. 

Τα δύο αυτοκίνητα ήταν βυθισμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Το συγκλονιστικό είναι ότι είχαν ριχτεί στη λίμνη με διαφορά 10 ετών. Από τα έξι θύματα μόνο το ένα έχει αναγνωριστεί καθώς η αστυνομία ψάχνει συγγενείς από πρόσωπα που εδώ και πολλά χρόνια αγνοούνται. 

Από το Camaro ανασύρθηκαν τρία πτώματα. Η αστυνομία άνοιξε το φάκελο υπόθεσης όπου τρεις ανήλικοι είχαν εξαφανιστεί από την περιοχή στις 20 Νοεμβρίου του 1970. Οι αρχές θα επιχειρήσουν να ταυτοποιήσουν τα τρία πτώματα με τις ταυτότητες των τριών ανηλίκων.

Στο άλλο αυτοκίνητο το Chevrolet τα τρία πτώματα πιθανότατα να ανήκουν σε έναν 69χρονο και δύο φίλους του οι οποίοι είχαν μυστηριωδώς εξαφανιστεί τη δεκατεία του '60.

dailymail

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger