E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Dodge Tomahawk. Το τέρας που σου κόβει την ανάσα.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

H Dodge Tomahawk, η οποία κατασκευάσθηκε μια 10ετία πριν, είναι η ταχύτερη μοτοσικλέτα του κόσμου. Όπως ήταν αναμενόμενο, έρχεται με έναν τεράστιο κινητήρα και εντυπωσιακή ασημένια μεταλλική εμφάνιση και την υπόσχεση για μια γεμάτη δράση ματοσικλετιστική εμπειρία.

Η Dodge Tomahawk, η ταχύτερη μοτοσικλέτα του κόσμου, κινείται από έναν κινητήρα 8.3 λίτρων ( V10SRT 10), όμοιο με αυτόν που συναντάμε στο θηριώδες σπορ αυτοκίνητο, το Dodge Viper. Και η αλήθεια ότι με αυτόν τον κινητήρα η ...μοτοσικλέτα (αν μπορεί κάποιος να την αποκαλέσει έτσι), σου κόβει την ανάσα. είναι  κινητήρα  μέσα σε αυτό το τέρας που κόβει την ανάσα.

Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα διαθέτει τέσσερις τροχούς, (διπλούς εμπρός και πίσω) ενώ ο κινητήρας αποδίδει 500 ίππους , δίνει μέγιστη ταχύτητα τα 675 χλμ/ώρα (βοήθα Παναγιά) και επιτάχυνση από τα 0 στα 96 χλμ./ώρα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα.

Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι μπορείτε να χειριστείτε αυτό τον πύραυλο, η Dodge κατασκεύασε μόλις 9 κομμάτια, επομένως είναι δύσκολο να τον αποκτήσετε. Εκτός αν είστε διατεθειμένος να δώσετε μισό εκατομμύριο ευρώ  και διαθέτετε πίστα για να την χαρείτε, αφού δεν έχει πάει την άδεια να κυκλοφορεί στους δρόμους.


Dodge Tomahawk vs Dodge Viper από CDemo83

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger