E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κρήτη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση μαθήτριας στο σχολείο - ''Μας κακοποιεί ο πατέρας μας''!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013



Η 16χρονη μαθήτρια αποκάλυψε σε φίλες της, όσα συνέβαιναν στο σπίτι - Ο πατέρας  κακοποιούσε και απειλούσε τα παιδιά του καθημερινά - Σάλος από τις αποκαλύψεις στην Κρήτη...

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία του Κουρνά Αποκορώνου, η σύλληψη ενός 54χρονου Αλβανού ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο του κόρες 11 και 16 ετών , ενώ ξυλοκοπούσε και τον 20χρονο γιό του. Η σύλληψη έγινε χθες το απόγευμα , ενώ φαίνεται πως ο 54χρονος «πα-τέρας» κακοποιούσε τα παιδιά του συστηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποκάλυψη της δράσης του, έγινε όταν η 16χρονη μη αντέχοντας άλλο το δράμα που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το συζήτησε με συμμαθήτριές της. Αυτές την παρακίνησαν να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές, όπως και έκανε...

Η κοπέλα εμφανώς σοκαρισμένη περιέγραψε στους αστυνομικούς πως ο ίδιος ο πατέρας της ασελγούσε συστηματικά στην ίδια αλλά και στην 11χρονη αδελφή της. Επίσης από την έρευνα προέκυψε ότι ο 54χρονος έδερνε και τον 20χρονο γιό του, πολλές φορές μπροστά στα μάτια και της 49χρονης μητέρας των παιδιών.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αλβανό με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ενδοοικογενειακής βίας και το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Στα παιδιά παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

http://www.newsit.gr/

Share this article :

2 σχόλια:

  1. Εγώ είμαι ο αδελφός του 54χρονου αλβανού που τον κατηγορούν οτι και καλά έχει κακοποιείσει σεξουαλικά τισ δύο του κορες.Αυτή είναι μια μεγάλη πλεκτάνη που έχει στήσει η49χρονη μητέρα ,ο 20χρονος γιος αλλά και η16χρονη κόρη.Η 16χρονη είχε εναν γκόμενο με τον οποιό ήθελαν να σηζησουν μαζί.Ο 54χρονος ήταν λιγο αυστηρός σε αυτά τα θέματα δεν ήθελε να σηζήσουν μαζίήθελε μόνο να την προστατέψει.Η 16χρονη νόμιζε πως ήθελε το κακό της και έτσι σκέφτηκαν αυτό τον τρόπο να τον χώσουν μέσα για να κάνουν ότ,ι θέλουν.Ο 54χρονος αλβανός είναι αθώος.ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω ειμαι ο αδελφος του 54χρονου αλβανου που τον καυηγορουν οτι και καλα εχει κακοποιεισει σεξουαλικα τισ δυο του κορες.Αυτη ειναι μια μεγαλη πλεκτανη που εχει στησει η 49χρονη,ο20χρονος αλλα και η16χρονη.Η 16χρονη ειχε εναν γκομενο με τον οποιο ηθελαν να σηζησουν μαζι ομως ο 54χρονος δεν ηθελε να σηζησουν μαζι ηταν λιγο αυστηρος σε αυτα τα θεματα ηθελε μονο να την προστατεψει.η 16χρονη νομιζε πως θελει το κακο της και ετσι σκεφτηκαν αυτο τον τροπο νατον χωσουν μεσα για να κανουν οτ,ι θελουν.Ο54χρονος αλβανος ειναι αθωος .ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger