E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Τα Μπολσόι είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής»

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013


Η Anastasia Volochkova, πρώην μπαλαρίνα στα διάσημα ρωσικά μπαλέτα Μπολσόι, μίλησε σε ρωσική τηλεοπτική εκπομπή για τη συνεργασία της με το ιστορικό θέατρο, αφήνοντας άφωνους όσους την παρακολούθησαν.

«Ο γενικός διευθυντής έχει μετατρέψει τα Μπολσόι σε έναν τεράστιο οίκο ανοχής» ανέφερε χαρακτηριστικά η 37χρονη μπαλαρίνα και πρόσθεσε «αυτό είναι κάτι που συνέβαινε τόσο με τις χορεύτριες του μπαλέτου όσο και με τις σολίστες». 

Η Volochkova η οποία, όπως η ίδια τόνισε, απολύθηκε από τα Μπολσόι εξαιτίας κάποιων παραπανίσιων κιλών, παραδέχτηκε ότι και η ίδια έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις. «Πολλά κορίτσια υποχρεώνονταν να βγουν για δείπνο με πλούσιους άντρες, έχοντας όμως τη σαφή οδηγία ότι στη συνέχεια θα έπρεπε να κάνουν σεξ μαζί τους. Κι όταν κάποια κοπέλα ρωτούσε 'Κι αν αρνηθώ;' η απάντηση ήταν ότι δε θα πήγαινε σε περιοδεία ή ότι δε θα ξαναχόρευε στα Μπολσόι».

Ο γενικός διευθυντής του θεάτρου, Anatoly Iksanov, πολιορκούμενος από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο Μπολσόι στη Μόσχα την Τρίτη, αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της πρώην μπαλαρίνας, -η οποία σημειωτέον, το 2003 είχε κερδίσει μία δίκη εναντίον των Bolshoi, λόγω της απόλυσής της με τη δικαιολογία ότι ήταν υπέρβαρη- δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δε σχολιάζω βρωμιές και ασυναρτησίες».

protothema.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger