E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αναστασιάδης: Πείτε χαιρετίσματα στην Μέρκελ – Το κούρεμα δεν περνάει

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013


To αδιέξοδο που επικρατεί στις διαπραγματεύσεις εντός κυπριακής Βουλής αντικατοπτρίζει με σφήνεια η οργισμένη αντίδραση του Νίκου Ανασταστιάδη,  οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, προειδοποίησε την Αγνκελα Μέρκελ πως η πιθανότητα να ψηφιστεί το κούρεμα των καταθέσεων σταδιακά απομακρύνεται.

Μπορεί οι προσπάθειες των τελευταίων ωρών να προσανατολίζονται σε μεθόδους για να σωθούν οι μικροκαταθέτες, ωστόσο, δεν είναι καθόλου σίγουρο τι θα προκύψει από μια ψηφοφορία στην Κυπριακή Βουλή, όπου οι βουλευτές εμφανίζονται ακόμη ιδιαίτερα διχασμένοι με αποτέλεσμα η συνεδρίαση της Ολομέλειας να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Μάλιστα όπως ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι Mega ο πρόεδρος της χώρας, Νίκος Αναστασιάδης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Ολι Ρεν, αλλά και τον ευρωβουλευτή στενό συνεργάτη της Ανγκελα Μέρκελ, Έλμαρ Μπροκ, στους οποίους ανέφερε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει πλειοψηφία στην Κυπριακή Βουλή για να περάσει τα μέτρα φορολόγησης των καταθέσεων.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης φέρεται να τους είπε χαρακτηριστικά «Όταν σας προειδοποιούσα ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να εγκρίνει την συμφωνία δεν ακούγατε και επιμένατε. Να δώσετε χαιρετίσματα στην κ. Μέρκελ».

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο δήλωσε και ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Μιχάλης Σαρρή, στους ομόλογούς του κατά την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger