E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πώς έχασε η Beyonce τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης της σε 3 μήνες;

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013


Η Beyonce είναι από τις γυναίκες που πιέζονται πολύ για να είναι τέλειες σε όλα. Αυτό έκανε και μετά την εγκυμοσύνη της όταν θέλησε να χάσει και τα 25 κιλά που πήρε σε χρόνο ρεκόρ.

“Δεν είχα πολύ χρόνο για να επανέλθω στα κιλά μου”, είπε σε συνέντευξή της και συνέχισε, “Είχα προγραμματίσει ένα show για τρεις μήνες μετά τη γέννα, πράγμα το οποίο δεν πρόκειται να ξανακάνω ποτέ”.


Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή και η πολύ γυμναστική σε συνδυασμό με το χορό τη βοήθησαν να χάσει όλα τα κιλά που ήθελε. Περιγράφοντας τον εαυτό της ως μία γυναίκα που δεν είναι αδύνατη από φυσικού της είπε πως έπρεπε να εργαστεί πολύ σκληρά για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.


Όπως είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Shape, το 80% του βάρους που έχασε το έχασε με τη διατροφή. “Έκανα μία δίαιτα με πολύ λίγες θερμίδες. Έμεινα μακριά από το κόκκινο κρέας και έτρωγα πολύ ψάρι αντικαθιστώντας τα ζυμαρικά και το ρύζι με κινόα”, είπε.


Σε ότι αφορά τη γυμναστική που έκανε αυτό που της αρέσει πολύ είναι ο χορός και όταν θέλει να γυμνάζεται κάνει ακριβώς αυτό. Αυτό που τονίζει όμως στη συνέντευξή της είναι πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αυτό που μπορεί να είναι καλό γι’αυτή μπορεί να μην είναι καλό για όλους.


Γενικότερα η 31χρονη τραγουδίστρια δε συνηθίζει να μετράει τις θερμίδες της. Της αρέσει πολύ να τρώει για πρωινό ασπράδια αυγών, έναν χυμό λαχανικών ή γάλα με δημητριακά ενώ για μεσημεριανό και βραδινό προτιμάει να τρώει ψάρι με λαχανικά. Αυτό που δε ξεχνάει ποτέ είναι να πίνει νερό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Κάθε Κυριακή έχει επιτρέψει στον εαυτό της να τρώει ό,τι αυτός επιθυμεί και συνήθως αυτό που επιθυμεί είναι πίτσα.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger